dieselovy zvuk benzinoveho motora,cudne...Corsa C Z18XE
- Roberto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Júl 2009, 22:58
- Auto: Vectra C
noo,takze dal som auto na welness ku Teovi,vysledok,mam novy olej,zatial je to fajn,uvidim ked pridem domov,ci to bude robit aj pri dlhodobych vyssich otackach,ale zrejme nie...a po druhe,najlepsie co sa mi mohlo stat ze som sa snim spoznal,pretoze mi vyzistil chyby ktore sa chystam odstranit a to: pri najblizsej vymene oleja ide dole vana a ide sa zalepit,pretoze tesnenie stvrdlo a teo povedal ze zalepit je naj sposob ako sa zbavit problemu,musim vymenit sviecky,aj napriek tomu ze su dvojmesacne,lebo mechanik co mi ich tam daval bol debil a dal mi zle,to tvrdi teo,takze to bude asi pravda,a *nadávka* mi EGR ventil,zasekol sa a je permanentne otvoreny na 27%/urcila diagnostika/,taze auto ide na 2/3 vykonu,co ma trosku tesi lebo uz teraz ide ako sproste,a vraj pojde lespie,horsie je ze najlacnejsie mi ho vie zohnat za 150 eur,a to mi uz taky usmev nerobi...takze verdikt,huraa do setrenia aby bola babika ok,a nemusel som ju predat 
BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
priapadne ak mi to vies ofotit...mobilom/printscreenom a zvyraznit podla coho to vie, alebo aspon ako sa ten udaj vola na obrazovke...budem velmi vdacny ... dakujem...Roberto napísal:buky popravde ti nevem povedat,ale vzhladom na to ze som somar a zabudol som si zvysny olej u tea tak sa ho mozem opytat lebo ked mi robil auto tak ja som bol na caffe...kazdopadne zistim a dam ti vediet
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
myslel som z life data spravit fotku (v chybovych hlaseniach nemas na kolko je % EGR otvoreny - tam je chyba, alebo nie je ...), kde je ten udajRoberto napísal:odfotit ti to neodfotim lebo mi odstranil vsetky chyby...ale on bude vediet ako sa to vola,kedze to vie odcitat
- Roberto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Júl 2009, 22:58
- Auto: Vectra C
noo chlapci,mam odpoved na vasu otazku...vsetko co som pisal,resp co mi teo povedal vyhodila diagnostika,vam to diagnostika neukaze,pretoze to co mate vy stoji okolo 65 eur,teda ak sa nemylim:) a teo za svoju dal okolo 40 litrov/slovenskych/ a v tom je ten rozdiel,s rastucou cenou rastie aj pocet funkcii ktore dokaze diagnostika zistit,takze tak
BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Zaujimava cena :roll: orig. od GM stoji 121.98€ -20% zlavaRoberto napísal:noo,takze dal som auto na welness ku Teovi,vysledok,mam novy olej,zatial je to fajn,uvidim ked pridem domov,ci to bude robit aj pri dlhodobych vyssich otackach,ale zrejme nie...a po druhe,najlepsie co sa mi mohlo stat ze som sa snim spoznal,pretoze mi vyzistil chyby ktore sa chystam odstranit a to: pri najblizsej vymene oleja ide dole vana a ide sa zalepit,pretoze tesnenie stvrdlo a teo povedal ze zalepit je naj sposob ako sa zbavit problemu,musim vymenit sviecky,aj napriek tomu ze su dvojmesacne,lebo mechanik co mi ich tam daval bol debil a dal mi zle,to tvrdi teo,takze to bude asi pravda,a "censored" mi EGR ventil,zasekol sa a je permanentne otvoreny na 27%/urcila diagnostika/,taze auto ide na 2/3 vykonu,co ma trosku tesi lebo uz teraz ide ako sproste,a vraj pojde lespie,horsie je ze najlacnejsie mi ho vie zohnat za 150 eur,a to mi uz taky usmev nerobi...takze verdikt,huraa do setrenia aby bola babika ok,a nemusel som ju predat
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

http://dielce.opel.sk/index.php?action=section&id=20174Roberto napísal:signum prosim poslal by si mi link kde najdem to EGRrko?
vloz tam toto cislo :5851604
Mám Opel
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Tak v BA su 4 dilerstva OpelRoberto napísal:jaaajdulo napísal:Priamo u neho v Opli v BAja som nevedel ze signum robi v opli..
no tak to musim skocit tam...len este musim zistit kde je v Ba Opel
Mám Opel