dialkove ovladanie
Moderátori: dulo, buci_vectra
Čaute,
keď som išiel na fajčiarsku tak som si zavrel auto normálne DO, ale keď som sa vracal tak už otvoriť nešlo, klúčom ide otvoriť normálne všetky dvere (centrál). Zaujímavé je to, že na klúčiku s DO diódka pri stlačení blikne, myslím že to tak má byť, predtým ma to nikdy nezaujímalo. Skúšal som to aj synchronizovať, ale absolútne nič ... žiadna odozva. Prosím poraďte mi niekto lebo už celý deň ako vidíte do 4 rána sa s tým babrem, hladám na fóre a bez výsledku.
FAKT NIKTO NEPORADI?
keď som išiel na fajčiarsku tak som si zavrel auto normálne DO, ale keď som sa vracal tak už otvoriť nešlo, klúčom ide otvoriť normálne všetky dvere (centrál). Zaujímavé je to, že na klúčiku s DO diódka pri stlačení blikne, myslím že to tak má byť, predtým ma to nikdy nezaujímalo. Skúšal som to aj synchronizovať, ale absolútne nič ... žiadna odozva. Prosím poraďte mi niekto lebo už celý deň ako vidíte do 4 rána sa s tým babrem, hladám na fóre a bez výsledku.
FAKT NIKTO NEPORADI?
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Poradím - http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=7047 a pravidlo štrvrté.
hamujFicik napísal:myslim ze po 3 dnoch cakania by si mohol radsej poradit ako napominat
1. napis zoznam tem tykajucich sa problemu, co si studoval a pochopil
2. napis podrobny popis tvojho problemu a vsetkych krokov, co si skusal robit
ja som podla popisu podobny problem riesil a vyriesil (ovsem dialkove nebolo v kluci)
Takže skúšal som najprv vymeniť baterku ... dokonca 2.
Ďalej som skúšal synchronizovať DO, ale nič sa nedialo.
Neviem čo by som ešte mohol skúsiť. Diódka na DO svieti tak predpokladám, že s DO problém žiadny nebude. Centrál na klúč normalne funguje.
P.S. Hladal som všetky témy s DO a aj som ich čital asi 2x, ale fakt som nič nenašiel preto som písal.
Ďalej som skúšal synchronizovať DO, ale nič sa nedialo.
Neviem čo by som ešte mohol skúsiť. Diódka na DO svieti tak predpokladám, že s DO problém žiadny nebude. Centrál na klúč normalne funguje.
P.S. Hladal som všetky témy s DO a aj som ich čital asi 2x, ale fakt som nič nenašiel preto som písal.
tak zatial som DO zobral k typkovy co mi skontroloval ze DO normalne vysiela ... buduci tyzden mam ist za nim nech mi skontroluje aj frekvencie lebo nema doma novu masinu na kontrolu frekvencie vysielanej DO.
Nemohol by niekto z Vas nakamerovat a hodit niekde video ako synchronizuje DO v kluci vo Vectre B? Vela by mi to pomohlo lebo mam palubny pocitac v holandcine ... diky
Nemohol by niekto z Vas nakamerovat a hodit niekde video ako synchronizuje DO v kluci vo Vectre B? Vela by mi to pomohlo lebo mam palubny pocitac v holandcine ... diky
zapnes zapalovanie. stlacis tlacitko na dialkovom. ako potvrdenie central zamkne ci otvori dvereFicik napísal:tak zatial som DO zobral k typkovy co mi skontroloval ze DO normalne vysiela ... buduci tyzden mam ist za nim nech mi skontroluje aj frekvencie lebo nema doma novu masinu na kontrolu frekvencie vysielanej DO.