ktora nafta?
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Palizer
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: ktora nafta?
Ja tankujem Shell V Power a je rozdel!!! Autu sa lepsie dycha. Urcite netanku na Tesco pumpach a podobnych. Odporucam Shell a OMV tie su najlepsie. Slovnaft najdrahsiiiiiiiiilubo22 napísal:zdravim chcem sa vas opytat ze ktora nafta je lepsia? kamos mi hovoril ze na shell je lepsia nafta ako v slovnafte ze motor ide lepsie co vy na to? ja tankujem len slovnaft. A este jedna otazka mozem menit naftu shell a slovnaft?
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Shell je Super, ja len V Power!!!Bruno napísal:ja len http://www.bpauto.eu/imagee/shell.jpg
conos ma pravdu, kazdy ma rad tu "svoju" znacku
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Zvlast je dobry v zime, ale ja ho davam stale.....a to nie som pretekar, ale mam rad svoje aftoLEPO napísal:diesel extra = obyčajnýlubo22 napísal:ake dva typi dieslov su na shell? aky je tam rozdiel a ktory je lepsi?LEPO napísal:ja len dodám, že kľudne tankuj raz na Slovnafte druhýkrát na Shell je to jedno pokiaľ si nepomýliš benzín s dieslom :roll: čo sa stáva pravidelne....a na Shell sú dva typy dieslov
v-power diesel = obyčajný+prísada na prečistenie
Ten druhý tankujú tý čo majú športiaky, tý čo sa starajú o svoje auto, motorkári a aj tý čo si ho furt mýlia s obyčajným diesloma raz za čas by si ho mal každý dať ako údržba/ prevencia
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
co tak urobit prieskum co taknujete aku naftu a preco prave tu?
tak pochvalim sa vam ako prvy jaa..
zacal som tankovat teraz uz hlavne shell lebo zbieram body a urobil som si klubovu kartu a to len preto ze tam pekna predavacka robila a celkom zhovorciva bola
takze ja len shell diesel extra alebo diesel V-power podla financii a obcas slovnaft

zacal som tankovat teraz uz hlavne shell lebo zbieram body a urobil som si klubovu kartu a to len preto ze tam pekna predavacka robila a celkom zhovorciva bola
takze ja len shell diesel extra alebo diesel V-power podla financii a obcas slovnaft
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
tak sa mi zdá že ty by si tankoval aj s predavačkou!lubo22 napísal:co tak urobit prieskum co taknujete aku naftu a preco prave tu?
takze ja len shell diesel extra alebo diesel V-power podla financii a obcas slovnaft![]()
Ja chodím u nas tak do obchodu potešit očko!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
- 74Marek
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2008, 11:03
Lubo musí mať na tej pumpe teda dilému...Tankovať do predavačky, alebo do auta? :-D Ešteže tu v Nr nemám takú dilému :-DTUKESKO napísal:tak sa mi zdá že ty by si tankoval aj s predavačkou!lubo22 napísal:co tak urobit prieskum co taknujete aku naftu a preco prave tu?
takze ja len shell diesel extra alebo diesel V-power podla financii a obcas slovnaft![]()
Ja chodím u nas tak do obchodu potešit očko!
Ale inak k téme, taktiež tankujem väčšinou Shell (z času načas doprajem autu V-Power) , alebo na OMV . Na Slovnaftke nie, ale nie zo žiadneho racionálneho dôvodu. Všetky pumpy mám nastavané po ceste do práce :-)
- Marky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jún 2007, 18:40
Nevim jak u Vas, ale u nas Shell nic extra, kavlita prumerna a ceny vysoke. Kvalita versus cena v CR podle testu hraje pro Benzinu.
)
Do VC 1.9CDTI dava bud Vervu s 60cetany nebo jak u astry TOP Q+VIF
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
Do astry 2.0DTI davam klasickou naftu TOP Q + VIF (kdo maze ten jedeCo měření ukázala? Že Shell V-Power Diesel nemá velký smysl. Prakticky se totiž neliší od běžné nafty koupené u čerpací stanice Pap Oil
Do VC 1.9CDTI dava bud Vervu s 60cetany nebo jak u astry TOP Q+VIF
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
Astra G Caravan NJOY Y20DTH 74kW + Vectra C Caravan Elegance Z19DTH 110kW
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
uz tankujem aj ja iba V-power na shell. ale mam mensi zdroj nafty od slovnaft takze vzdy to miesam. ked mam aj pol nadrze V-power dam tam napriklad 15L slovnaftu mozem to tak robit?
necitim ze by to autu skodilo ale tak mam otazku ci to mozem tak robit.
hriech by bol nezobrat ked mas moznost no nie ?:D
len co na to auto?
necitim ze by to autu skodilo ale tak mam otazku ci to mozem tak robit.
hriech by bol nezobrat ked mas moznost no nie ?:D
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
red baron
ľudia , všetko jedno kde a čo tankujete , ved všetká nafta pochádza zo slovnaftu .....
podľa mňa , jedine lodnú naftu by som netankoval ..... ostatné slobodne lievajte .... a to čo píšete že sa rozdiel cíti ked nalejete schell - ku .... neverím , museli by ste nádrž celkom vyprázdniť , umyť ,
aby sa nepomiešala nafta aj nafta ... a to nikto nerobý .... takže ja si myslím ( a ani som si nevšimol aby bol rozdiel ) že rozdiel sa len tak nedá zistiť ....
podľa mňa , jedine lodnú naftu by som netankoval ..... ostatné slobodne lievajte .... a to čo píšete že sa rozdiel cíti ked nalejete schell - ku .... neverím , museli by ste nádrž celkom vyprázdniť , umyť ,
aby sa nepomiešala nafta aj nafta ... a to nikto nerobý .... takže ja si myslím ( a ani som si nevšimol aby bol rozdiel ) že rozdiel sa len tak nedá zistiť ....
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
my sme aj lodnu naftu tankovali do A6 2,5Ti, a tomu motoru to bolo jedno.
Auto jazdi do dnes, a ma skoro pol miliona km.
Auto jazdi do dnes, a ma skoro pol miliona km.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
musim oponovat.blikala mi rezerva uz 20 km a natankoval som v-power 30 litrov a po chvilke citelny lepsi tah aj bolo tichsie a kludnejsie aj startovanie lepsie.tankujem len na slovnaft+aditivum,obcas v-power no keby nebol taky drahy tak len ten.aj teraz ju dam ked bude blikkat rezerva.pri nej je to radost jazdit so slabym motorom.red baron napísal:a to čo píšete že sa rozdiel cíti ked nalejete schell - ku .... neverím , museli by ste nádrž celkom vyprázdniť , umyť ,
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw