myslel som to tak, ze po cely rok pouzivam zimne pneumatiky.macil napísal:To bude isto nejaká novinka. Si si to dal patentovať?jal napísal:...ja pouzivam najnovsie celorocne zimne pneu, ...
ako vlastne odlisim celorocnu a zimnu pneumatiku ?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
myslel som to tak, ze po cely rok pouzivam zimne pneumatiky.macil napísal:To bude isto nejaká novinka. Si si to dal patentovať?jal napísal:...ja pouzivam najnovsie celorocne zimne pneu, ...
Jal, co to preboha trepeš???? Na čom fičíš?jal napísal:Sunman, pokial ma Lukas (mimo zasnezenej vozovky) 1,6mm profilu na pneu, pravda a pravo je na jeho strane.
ked sa nejaky zmrd zaradi pred Lukasa do jeho bezpecneho odstupu a nasledne bude silne brzdit, je mozne, ze Lukas do tohto zmrda napali.
nic to nemeni na tom, ze nehodovu situaciu vyvolal ten zmrd.
nie je v spolocenskom zaujme ochrana takychto zmrdov, ba naopak.
a stavim sa, ze ak niekto tvojho syna na cestach zabije, tak to bude nejaky taky zmrd, akeho sa ty zastavas
a ked takyto zmrd zabrzdi pred tvojim autom, tak ti nepomoze ani kurz, ani pneumatiky, ale jedine pan Boh a mozno nejaka ta kamerka
Sunman, podla toho gramaticky spravneho ale vecne uplne nepodstatneho, ktorym si na Lukasa reagoval, asi budes pravnik.

Sunman, trepes tySunman napísal:
Jal, co to preboha trepeš???? Na čom fičíš?
A ty odborník sa nakoniec spýtaš ako spoznáš zimnú pneu od celoročnej. si robíš kozy, TO NEMYSLÍŠ VÁŽNE!

Na 7,5J disk mi odporúčili 225/235 (samozrejme by sa aj 215 dala, však teraz mám na 7,5ke disku 205-ky)dulo napísal:215/45 17 nič? Andy?