Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Neboj....ja osobne budem fotit jak blázen...je to moje hobby....foto bude...slubujem...)
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Hehe, tak tomu verim aj ja....
Nebojte.....den po akcii su fotky na nete....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
bohuzial ma budete musiet ospravedlnit. z vaznych rodinnych dovodov sa nemozem dostavit a je mi luto ak som vam sposobil nejake neprijemnosti a vybavovacky...fakt je mi to velmi luto az mi srdce puka... prepacte
dobré ránko všetkým,tak sa nám to pekne kryštalizuje na zajtrajšie stretko :dude: ,máme ,,matku predstavenú :lcop: ,,dojíždáka :snap: ,dvorného fotografa :wohow: ,votrelca-mučenníka :execute: a blázna :jester: ,ktorý to všetko vymyslel a ešte to aj platí
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
Nie bol som pozriet vonku spiacu selmu ako oddychuje to jej dvojlitrove srdce pripravuje sa na zajtra :oops: 8) a je pekne obsypana snehom som to chcel odfotit ale som si povedal ze na gycove fotky som uz velky
a este k tomu kto je kto... tak matka predstavena je asi macil ze Yellow_Colorz_PDT_16
azmodan napísal:Nie bol som pozriet vonku spiacu selmu ako oddychuje to jej dvojlitrove srdce pripravuje sa na zajtra :oops: 8) a je pekne obsypana snehom som to chcel odfotit ale som si povedal ze na gycove fotky som uz velky
a este k tomu kto je kto... tak matka predstavena je asi macil ze Yellow_Colorz_PDT_16
Že gýčové... snáď dokumentárne, nie? To aby som hodil metličku do kufra, čo? Stále rozmýšľam, či mám ísť tú moju črepinu aj umyť. Tečie mi do kufra. Ale cesty sú u nás suché, tak by sa asi patrilo. :roll:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷