Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Ospravedlnujem sa za svoju neucast,no bol som tak unaveny ze som sa zmohol uz len na jedneho radlera so susedom
.
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
Ako ináč!
Dnes som o tom hovoril s Evkou, že ako som bol na zraze a ako sme trochu porovnávali.
Ona si myslí, že Ople sú trvanlivejšie.
A asi to tak aj bude, podľa mňa tiež Ople znesú brutálnejšie zaobchádzanie bez ujmy.
VW potrebuje ciltivého užívateľa, ktorý nespraví chybu.
A takému potom dobre slúžia.
Ale stačí raz zle vytlačiť spojku a prevodovka je TAM
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Ako ináč!
Dnes som o tom hovoril s Evkou, že ako som bol na zraze a ako sme trochu porovnávali.
A asi to tak aj bude, podľa mňa tiež Ople znesú brutálnejšie zaobchádzanie bez ujmy.
Kajo mozno mas pravdu ale v com vyhrava VW je vynikajuca antikorozna ochrana priamo z fabriky...na to sa Opel nechyta a ma co dohanat.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ináč!
Kajo mozno mas pravdu ale v com vyhrava VW je vynikajuca antikorozna ochrana priamo z fabriky...na to sa Opel nechyta a ma co dohanat.
Je to trocha OT ale neverim ze sa najde dokonale auto .
No a ja sa polepšim brzdi ma ten dom.
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Astra G OPC 1 style
Mein leben autos
Astra G OPC 1 style