Ako na spotrebu?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
uvedomujem(po prejdeni 100km pri nejakej spotrebe 6L/100 ziska neuveritelnych 60c-1.2€, parada... kolko takych km prejde na plnu nadrz?.. 700?.. tak zarobi 4.2€-8.4€, ... a kde je zaratane spotrebovane palivo do PL? ... tak usetris mozno od 2-6€ ... nech! mas pravdu, je to zisk) ... ale vymykame sa poslaniu temy.
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
Srry, Buky, ale ja som (pod)nájomník vtedy, keď ho nemá mama. teraz ho mám prakticky celú zimu pre seba. a keďže som študent s príležitostným príjmom, tak to niekedy problém je. a keby sa jednalo o 10-20halierov, tak nepoviem, ale takto, keď JAZDÍŠ VEĽA, možeš ma na 100km o cca. 1l viac. a to je len 100km. ale o to nejde. ja som sa len pýtal, ako sa na to pozeráte a aký máte názor. určite nepojdem ako blázen 50km do polska, aby som mohol ušetriť 3,5e na nádrži a boh vie čo tam nalejem. a to že som sa opýtal na názor, neznamená, že ma musíte hneď ukameňovať. ale keď už sme tam boli, tak sme pouvažovali, no nakoniec sme sa rozhodli ísť na OMV a hotovo. ja mám bambino nadovšetko rád
a nebudem liať kkciny do neho
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Bydlisko alt: Brno
O tom sa už nebavme, išlo len o štýl vyjadrovania.
PEACE
Pozri, nikdy nevieš ani na slovensku, čo za benzín vleješ. Som nepovedal, že poliaci majú nejaké sračky v tom, ale nikdy nevieš z akého zdroja sú. neraz sa mi stalo, že boli sťažnosti na rôzne pumpy a ich zdroje. ale čo sa týka cien, troška ma to hnevá, ale tak čo sa dá robiť, keď sa nedá vydržať 8)
A len tak mi teraz napadlo, keď som zazrel v starších postoch, že bol tam link na testovanie rekordných hodnôt spotreby na škodovkách. by som nepovedal, že je to niečo neskutočné, lebo spolužiak kúpil novú Octavku 1,9tdi(neviem presné parametre) a má dohodu so zamestnávateľom, že pokiaľ bude spotreba pod priemernú hodnotu v TP, tak mu to preplatia. tak on blázon to dáva do 4,4l/100km a to bolo max. čo mu vyšiel priemer
ináč tak do 4l/100km a to nie je žiadny eko maniak(mesto-niečo pobehá po PP, HC, TT, BA; dialnica každý týždeň min. 2x PP-HC + HC-BA a späť; a okresky). a ďalší priklad, krstnina 2jková octavka, tiež 1,9tdi dáva po dialnici okolo 4,5l/100km (minule s bratrancom PP-LM a späť za 4,2l/100km )
Pozri, nikdy nevieš ani na slovensku, čo za benzín vleješ. Som nepovedal, že poliaci majú nejaké sračky v tom, ale nikdy nevieš z akého zdroja sú. neraz sa mi stalo, že boli sťažnosti na rôzne pumpy a ich zdroje. ale čo sa týka cien, troška ma to hnevá, ale tak čo sa dá robiť, keď sa nedá vydržať 8)
A len tak mi teraz napadlo, keď som zazrel v starších postoch, že bol tam link na testovanie rekordných hodnôt spotreby na škodovkách. by som nepovedal, že je to niečo neskutočné, lebo spolužiak kúpil novú Octavku 1,9tdi(neviem presné parametre) a má dohodu so zamestnávateľom, že pokiaľ bude spotreba pod priemernú hodnotu v TP, tak mu to preplatia. tak on blázon to dáva do 4,4l/100km a to bolo max. čo mu vyšiel priemer
-
iurai
pokial je v rakusku o 10ct lacnejsi benzin a ja tam mam zrovna cestu a nahodou skoro prazdnu nadrz, tak spravnou volbou cerpacky mozno usetrim 5 Eur. pre niekoho je to vela a pre niekoho zanedbatelnebukelo napísal:uvedomujem(po prejdeni 100km pri nejakej spotrebe 6L/100 ziska neuveritelnych 60c-1.2€, parada... kolko takych km prejde na plnu nadrz?.. 700?.. tak zarobi 4.2€-8.4€, ... a kde je zaratane spotrebovane palivo do PL? ... tak usetris mozno od 2-6€ ... nech! mas pravdu, je to zisk) ... ale vymykame sa poslaniu temy.
najlepsia uspora je ovsem nejazdit
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
A kde tu bola reč o vzdialenosti a o ceste? S tým si tu začal ty. Zavádzaš do toho premenné, o ktorých reč nebola. Zas to komplikuješ. Vráť sa na začiatok a čítaj.
A tiež, nesnaž sa dostávať ma do situácie, v ktorej nie som. Nebývam v Poľsku a nechodím tam tankovať. Taktiež netankujem benzín o 10-20centov lacnejší.
A tiež, nesnaž sa dostávať ma do situácie, v ktorej nie som. Nebývam v Poľsku a nechodím tam tankovať. Taktiež netankujem benzín o 10-20centov lacnejší.
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ja som bol teraz tankovat za 1,385 na OMV..teraz v NR maju vsade rovnaku cenu ci OMV, SHELL alebo Slovnaft...od zajtra ide hore benzin o 0,02€ za liter...Tak som Astricke docapoval za 30€
Na mesiac mam pokoj.... :roll:

Na mesiac mam pokoj.... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
zacalo to proste.. a to takto.f_fabregas4 napísal:tak sme uvažovali zájsť tých pár km do polska natankovať. čo na to hovoríte? oplatí sa, alebo radšej osvedčený benzín na SVK tankovať, aj keď je drahý. spominali ušetrenie 7,5e na 100l benzínu
Bol na SK, planoval ist do PL natankovat (nepisal este o inom umysle tam ist), kto viete zmerajte si vzdialenost od Zdiaru po najblizsiu cerpacku v PL kde je liter benzinu o 7.5c lacnejsi ako na SK, natankujte tu "50" litrovu nadrz,a vypocitajte si REALNE usetrenie ...cisty zisk, bez odpoctu paliva potrebneho na transport na pumpu a spat, ak neratame nic ostatne, je 3.75€ (ja som to pred tym ratal s vymyslenymi rozdielmi 10-20c/liter)
Ake premenne som sem dal macil, ktore neboli uvedene na zaciatku?
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
riesite tu kraviny ... moj starky dal tiez vela za corsu, este viac za citroen a tankoval na tesco pumpe ... a co? nafta ako nafta ... musi splnat nejake tie normy, aj ked je to v podstate stanka ale to sa ti ukaze az po dlhom case
taktiez kupil puklice v tescu za par supov a vyzerali totalne na hovno
ale plnit svoj ucel to plni tak isto ako auto ide na lacny benzin resp. naftu
mimochodom ked sme boli na vianoce v BB tiez sme brali na tesco pumpe naftu a nehanbim sa za to aj ked po dlhsom case ... dal som tam pre istotu viac VIFka a slo sa
inak aj u nas v DK boli staznosti vraj na shellke riedia naftu vodou takze nekvalitna nafta moze byt z hocijakej pumpy ... je to skor o pumparoch ako o znacke
ked su svine a chcu zarobit tak riedia
a k tomu aby siel kdesi do PL ... preco nie ked sa spoji vyhodny nakup s vyhodnym tankovanim tak si stastny clovek
zbytocne sa tu hadate kvoli nicomu
taktiez kupil puklice v tescu za par supov a vyzerali totalne na hovno
ale plnit svoj ucel to plni tak isto ako auto ide na lacny benzin resp. naftu
mimochodom ked sme boli na vianoce v BB tiez sme brali na tesco pumpe naftu a nehanbim sa za to aj ked po dlhsom case ... dal som tam pre istotu viac VIFka a slo sa
inak aj u nas v DK boli staznosti vraj na shellke riedia naftu vodou takze nekvalitna nafta moze byt z hocijakej pumpy ... je to skor o pumparoch ako o znacke
ked su svine a chcu zarobit tak riedia
a k tomu aby siel kdesi do PL ... preco nie ked sa spoji vyhodny nakup s vyhodnym tankovanim tak si stastny clovek
zbytocne sa tu hadate kvoli nicomu
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
asi zacnem chodit aj ja do PL musim si zistit kolko to stoji do PL mam 6km a najblizisa pumpa asi do 15KM co som si vsimol takze pohoda .
kamos tam chodi musim sa povyzvedat a chodime tam na lacne tak jednou cestou asi budem aj tankovat
vcera som natankoval na SHELL za 45 €
ale ako to zdrazelo tak pal PC mi zrazu zacal ukazovat piemer z 5,7 na 5,4

kamos tam chodi musim sa povyzvedat a chodime tam na lacne tak jednou cestou asi budem aj tankovat
vcera som natankoval na SHELL za 45 €
ale ako to zdrazelo tak pal PC mi zrazu zacal ukazovat piemer z 5,7 na 5,4
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex