nemas radu ako mat neobmedzeny rozpocet?:-)))v podstate by sa aj dalo u mna ale mne to za tie peniaze jednoducho nestoji len poviem prikalad teraz som trosku behal na kamosovom bmw super parada ale ked mi povedal cenu za tie peniaze by som cakal ale ovela viacej ...cize kupit tri nov auta a pochovaju to BMW do hrobu minimalne rokmi ale to je tiez odbeh od temy....:-)))za malo penazi musi auto hrat a aj behat po ceste doba napreduje a aj vyvoj a to citit aj v lacnych znackach...a to nehovoriac ze uz bol dvakrat v servise vazny problem 60000km ja mam astru 165000 km ZiADNY PROBLEM ABSOLUTNE NIC TERMOSTAT TO JE VSETKO ....:-))coli84 napísal:no jo,ono je to všetko vlastne len o peniazoch,aj z autami,aj z audiom,keď máš neobmedzený rozpočet vyskladáš si aparát presne na mieru podľa seba a aj tak s toho každý padne na zadok
AUTOHIFI - DEBATA VSEOBECNE O HUDBE V AUTE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
- Auto: Astra F
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
-
coli84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 23:57
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no to teda nemám,tiež vy som to rád vedel ako na to 
tak to je jasné že všetko kazí,aj Maybach sa určite pokazí keď jeho majiteľ bude chrapúň
hej,je to ako vravíš,doba napreduje a už pár krát som sa presvedčil aj sám o tom že aparát do 500€ dokáže fakt divy,ale záleží veľa aj na naladení a hlavne na inštalácii
tak to je jasné že všetko kazí,aj Maybach sa určite pokazí keď jeho majiteľ bude chrapúň
hej,je to ako vravíš,doba napreduje a už pár krát som sa presvedčil aj sám o tom že aparát do 500€ dokáže fakt divy,ale záleží veľa aj na naladení a hlavne na inštalácii
-
marwi
Jasne chlapi , dolezity je dobry vyber a adekvatne komponenty dobre zladene a slusna montaz... Aj ked zalezi od hudby co pocuvate. Pri vaznej hudbe , alebo "džeziku" musite vsak hlbsie zacriet do "kesene" lebo tam kazdu nevyrovnanost frekvencneho spektra pocut. Pri beznom pocuvani popularnej hudby vsak nemusime byt taky narocní... Tam to slusne hra aj na jednoduchsich (lacnejsich) aparatoch. Silny bas aj tak prehlusi zbytok spektra... Nech su vase aparaty vzdy dobre vyladene pre vase usi...
- tuning-hifi
- Prezidento

- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
v nicom.. je to jdnes z lacnejsich variant ako sotat z obycajneho rperaku lepsiu a vyrovnanejsiu charakteristiku pre vysie tony. .ael stejne to nebude mat nikdy na klasicke 2 pasmove repro.. ide o to ze cas t vybracii ktroe vytvara samotny reproduktor sa prenasaju na tu druhu membranu cin ju rozkmita a prenasa stredne a vyzsie tony..Respo napísal:Ludkovia neviete co to znamena DUAL CONE pri reprakoch ? vcom je to lepsie a bla nieco okolo toho ???
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
-
marwi
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
- Auto: Astra F
To je pravda dzes je ina hudba ...len ako ten moj organizmus uspokojit ked ja vravim ze muzika ma byt nahlas lebo ma nebavi zit inak:-))To hej marwi popularna hudba nedava taky doraz na samozny prednes zvuku ja pocuvam vsetko skor doma inklinujem ke tej kavalite a vonku auto vyfuk ma ricat a hudba ma tlacit:-))marwi napísal:Jasne chlapi , dolezity je dobry vyber a adekvatne komponenty dobre zladene a slusna montaz... Aj ked zalezi od hudby co pocuvate. Pri vaznej hudbe , alebo "džeziku" musite vsak hlbsie zacriet do "kesene" lebo tam kazdu nevyrovnanost frekvencneho spektra pocut. Pri beznom pocuvani popularnej hudby vsak nemusime byt taky narocní... Tam to slusne hra aj na jednoduchsich (lacnejsich) aparatoch. Silny bas aj tak prehlusi zbytok spektra... Nech su vase aparaty vzdy dobre vyladene pre vase usi...
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
cervena ciara : vyber radio a na kabelazi od radia prehod navzajom zlty a cerveny drot v takej silikonovej "rurke" 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
marwi
-
marwi