Daj číslo a dohodneme salukess napísal:OPELPBPB napísal:Ahoj
no čo dáme zrazík
Luki prídes na kavu aj s priatelkov ?
no seervus pridem pridem aj s Bibou neni probleem kedy?a inac co mas s prstami?som to akosi nezaregistroval!
GULÁŠOVICA 2008 22.11.2008 Maninská Tiesňava
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
OPELPBPB
-
OPELPBPB
-
OPELPBPB
-
lukess
-
lukess
-
OPELPBPB
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Ja uz radsej nic neslubujem....tento rok mi okrem Maninskej na zaciatku roka nic ine nevyslo.
Ale urcite by som rad priesiel.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
lukess
OPELPBPB napísal:Otvorená zlomenina, cca 1 cm hlavnej šlachy my chýba a cca 0,5 cm zbočných šlách. A ako : skákal som cez plot.lukess napísal:noo datum moze byt ale neni problem aj keby sa zmenil,,no este som sa nedozvedel co sa mu to s tym prstom stalo
A daš tel. číslo a zavolám a stretneme sa?
no seeervuss som tu dlho nebol tak to si iny skokann zeleny ked sa vies takto doriadit! to ciiselko 0910 795 524