Lebo na mňa ta 50tka je niekedy bolestne pomalá... :o
POKUTA - akou čiastkou ste zasponzorovali PZSR
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Dobré vedieť. Vďaka
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
No ja mam urcite krajsi 
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
iurai
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
kolega tiez nedavno dostal pokutu za rychlost, ked vychadzal na most od tahanoviec/presovskej, smerom na mier - tam ako sa pripaja na cestu z furce
tusim donedavna tam bola 40-tka
a oni svine merali tam, kde sa cesty z furce a tahanoviec/presovskej spajaju
takze si radsej uz aj ja davam pozor na mostoch a obchvatoch
ale minule som siel po secovskej 90+ no nastastie nemerali
tusim donedavna tam bola 40-tka
a oni svine merali tam, kde sa cesty z furce a tahanoviec/presovskej spajaju
takze si radsej uz aj ja davam pozor na mostoch a obchvatoch
ale minule som siel po secovskej 90+ no nastastie nemerali
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
meriva75 napísal:No ja som prispel asi na treti ,den do statnej pokladne ako som si kupil oplika , za rychlost a najlepsie na tom bolo to, ze ked som odisiel od policajtov asi po 10 km boli znova za mnou tak uz my to nebolojedno co sa deje ked ma zastavil vystupil som a on ze my dal miesto 50eur bloku iba 20eurovy tak my ho vymenil aby on nemal problem nahodou .
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ja mám zatiaľ veľké šťastie na pokuty.
Naposledy som platil možno pred 10 rokmi v Jasenovej.
Nejde o to, že sem tam nedodžím rýchlosť a plné čiary, ale o to, že dosť často jazdím bez STK a EK, bez papierov a pod.
Tak ale, asi keď vidia môj seriózny ksicht, povedia si, ten je čistý a nezastavia ma. A pritom vnútri sedí delikvent.
Naposledy som platil možno pred 10 rokmi v Jasenovej.
Nejde o to, že sem tam nedodžím rýchlosť a plné čiary, ale o to, že dosť často jazdím bez STK a EK, bez papierov a pod.
Tak ale, asi keď vidia môj seriózny ksicht, povedia si, ten je čistý a nezastavia ma. A pritom vnútri sedí delikvent.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
iurai
mylis sa. na vectru B by 195/50 R15 dal len uplne vypatlany debil.lukas107 napísal:nie...mam 15 -ky elektrony 195/50 a problem bol v tom ze mam zapisane 15-tky 195/65f_fabregas4 napísal:a nemáš aj väčší disk? či si zachoval rozmery (šírka, veľkosť disku) a znížil len profil?
mal by si zmenit pneuservis
- lukas107
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Jan 2010, 15:12
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
nechapem preco mi pises ze sa mylim...ja som normalne napisal ze mojou chybou mam obute 195/50 R15 a podla papierov tam ma byt 195/65 R15...ja si uvedomujem ze tam nemam spravne gumy...ze tam maju byt gumy s vyssim profilom
iurai napísal:mylis sa. na vectru B by 195/50 R15 dal len uplne vypatlany debil.lukas107 napísal:nie...mam 15 -ky elektrony 195/50 a problem bol v tom ze mam zapisane 15-tky 195/65f_fabregas4 napísal:a nemáš aj väčší disk? či si zachoval rozmery (šírka, veľkosť disku) a znížil len profil?
mal by si zmenit pneuservis
BMW 320d 110kw Touring
r.v 2003 --online
BMW 318TDS Compact M-paket original
r.v 2003 --online
BMW 318TDS Compact M-paket original
- dušan992
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
včera asi po 6 rokoch som zase platil.ale tentoraz nie za rýchlosť.
odbočil som na križovatke do ľava ale tam sa ževraj nesmie odbočovať.fakt som si nevšimol značenie ani zakaz a oproti cez cestu bol jeden semafor a myslel som si že to je ten čo zasvieti na zeleno ze možem obbočiť :roll: odbočil som na Hlinkovú z národnej triedy.smola bola to ze som mal za sebou policajtov a tí ma zastavili preto (neboli to dopravaci) že je cela križovatka pod kamerami a keby si niekto z kompetentných všimol že som urobil priestupok a oni nezakročili mali by pucung.takže ma dobehli, zavolali dopravákov.tam sa zaúčal zrovna mladý zajac pre ktorého to bola asi 1.zinkasovaná pokuta lebo kolega mu musel všetko diktovať ako ma postupovať.ale aj tak ma to stálo 60€.
odbočil som na križovatke do ľava ale tam sa ževraj nesmie odbočovať.fakt som si nevšimol značenie ani zakaz a oproti cez cestu bol jeden semafor a myslel som si že to je ten čo zasvieti na zeleno ze možem obbočiť :roll: odbočil som na Hlinkovú z národnej triedy.smola bola to ze som mal za sebou policajtov a tí ma zastavili preto (neboli to dopravaci) že je cela križovatka pod kamerami a keby si niekto z kompetentných všimol že som urobil priestupok a oni nezakročili mali by pucung.takže ma dobehli, zavolali dopravákov.tam sa zaúčal zrovna mladý zajac pre ktorého to bola asi 1.zinkasovaná pokuta lebo kolega mu musel všetko diktovať ako ma postupovať.ale aj tak ma to stálo 60€.
OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
-
iurai
hmm. o profile som nic nepisal.lukas107 napísal:nechapem preco mi pises ze sa mylim...ja som normalne napisal ze mojou chybou mam obute 195/50 R15 a podla papierov tam ma byt 195/65 R15...ja si uvedomujem ze tam nemam spravne gumy...ze tam maju byt gumy s vyssim profilom
problem nie je ani v tom, ze rozmer nesedi
-
iurai