Kamaráti
Moderátor: macil
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ja tam tiez chodim v zakrute na 3 joke, len teraz v zime davam 2jku bo sa smyka.
Ked som siel len s priatelkou tak som pri tu zakrutu prisiel na 4tom stupni.
A moj 4ty stupen je dost tazky (100km/h=3000ot)
Teraz je to ale vsetko uplne inac, vykon mi klesol o cca 10-15%
Ked som siel len s priatelkou tak som pri tu zakrutu prisiel na 4tom stupni.
A moj 4ty stupen je dost tazky (100km/h=3000ot)
Teraz je to ale vsetko uplne inac, vykon mi klesol o cca 10-15%
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa

-
Jacko72
Jáj chlapci moji,už som tu dlho nebol...Akurát si montujem navijak a pevnostný nárazník na môjho Jeepíka :twisted: Práve teraz ked sneží mi trčí Jeep v garáži a ja sa vozím na Fiate - zadohrab,tak si viete predstaviť,ako ma točí po ceste pri každom pridaní plynu :twisted: Oplík je pekne zagarážovaný a čaká na nové diely
Potreboval by som iba pomôcť s tými brzdovým strmeňmi,aby som vedel čo stými elektrónami.Nemá niekto na aute nejaké podobné,ako by pasovali na na môjho Kadetíka? Aspoň to okuknúť poprípade pomerať. Dík.
-
Jacko72
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Toto sa nam vcera "povalovalo" po dvore vo firme - stale s 1,3 motorom :?

Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
iurai
mas takehoto zabohraba ? nejaky F131 supermirafiori 2.0 2xOHC ?Jacko72 napísal:Jáj chlapci moji,už som tu dlho nebol...Akurát si montujem navijak a pevnostný nárazník na môjho Jeepíka :twisted: Práve teraz ked sneží mi trčí Jeep v garáži a ja sa vozím na Fiate - zadohrab,tak si viete predstaviť,ako ma točí po ceste pri každom pridaní plynu :twisted: Oplík je pekne zagarážovaný a čaká na nové dielyPotreboval by som iba pomôcť s tými brzdovým strmeňmi,aby som vedel čo stými elektrónami.Nemá niekto na aute nejaké podobné,ako by pasovali na na môjho Kadetíka? Aspoň to okuknúť poprípade pomerať. Dík.
http://lada-2101.autobazar.eu/12-id783905.html
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Shell PD ranne stretka kava z automatu kazdy pracovny den 5:40 - 5: 55
Zatial sme dvaja , kto sa prida :?:
Zoznam: KIMI - Peugeot Boxer
Bruno
Zatial sme dvaja , kto sa prida :?:
Zoznam: KIMI - Peugeot Boxer
Bruno
-
Jacko72
Jurai - nejde mi ten inzerát,ale mám zadohraba a minulý týždeň mi pribudol ďalčí kvietok - BMW e30 325ix touring. Ide to ako drak a pekne to driftuje,aj keď je to 4-kolka :twisted: Má to ešte len 170 PS,ale pracujem na úpravách Yellow_Colorz_PDT_05 Bruno a čo tak niekedy cez víkend?Ráno v takú dobu ešte len vstávam - posunuli mi pracovnú dobu na 7.30 :evil:
- Bruno
- Opelclub VIP člen

cez vikend tak rano??? - to este spimJacko72 napísal:Ráno v takú dobu ešte len vstávam - posunuli mi pracovnú dobu na 7.30 :evil:
-
iurai
tam bola lada 1200 s nejakym FIAT DOHC motorom a turbom z nejakeho seat-u TDIJacko72 napísal:Jurai - nejde mi ten inzerát,ale mám zadohraba a minulý týždeň mi pribudol ďalčí kvietok - BMW e30 325ix touring. Ide to ako drak a pekne to driftuje,aj keď je to 4-kolka :twisted: Má to ešte len 170 PS,ale pracujem na úpravách Yellow_Colorz_PDT_05 Bruno a čo tak niekedy cez víkend?Ráno v takú dobu ešte len vstávam - posunuli mi pracovnú dobu na 7.30 :evil: