No ved prave to je to co je vlastne dobre?V podstate mne sa ten imprint ani nepozdaval tiez klasicke samotne alpine mam radsej a to uz nehovorim o tom aka to bola suma ked to prislo na trh...viac ludi viac nazorov parkrat sa mi uz stalo ze som mal zakladny basak a hral super cim dalej som siel do vyzsieho levelu moje ocakavani a sa nenaplnali preto som si povedal je urcity limit u mna nie ze by som nemal na drahsie ale kaslem im na to ...na SQ nechodim a snazim sa kazdemu ukazat ze za drobne sa da celkom slusna muzicka ..uz aj roky su kdesi inde kde niekedy to co bolo dobre uz teraz pre mna nie je ja na tlaky nechodim len som toho nazoru ze subak ma aj tlacit aj slusne zahrat samozrejme nejdem do radu SQ tak sondujem a testujem raz je dobre raz je zle a tak to ide dokola neviem ci niekedy bude maximalna spokojnost asi nie u mna...len sa snazim za minimalne peniaze dostat co najviac ...to je zacarovany kruh toto:-)) zatial caumarwi napísal:Samozrejme Frenky, v tvojom aute to ma byt pre tvoje usi , to bez debaty. Ak ty budes spokojny nie je co riesit.
Ja mam v tomto skusenost s Imprintom v Alpinke. Skoro vsetci mi hovorili , ze je to parada , ale pre moje usi to nie je. Nehovorim ze to je zle, ale pre mna to nie je... :roll:
AUTOHIFI - DEBATA VSEOBECNE O HUDBE V AUTE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
- Auto: Astra F
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
-
marwi
-
marwi
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

tak som rad marwi ze sme sa videli a nieco to kecli na zraze...dufam ze sa najde viacej takych co radi omrknu ten zraz inak to cd pocuvam co si mi dal v praci:-))ja som taky na vazkach ,rad pocuvam aj to aj zasa ine podla nalady ta 2 jka na cd mi sedi zimomrivky su:-))dik verim ze ste dosli ok...tak ztim cavelo..marwi napísal:Coli dojdes na zraz do Svidniku ? Rad by som pokecal aj popocuval tvoju muziku v aute. Ja sa chystam a Frenky tiez...
-
marwi
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

jasne ja skor doma rozmyslam co dalej...ide zima:-))marwi napísal:Caf , dosli sme vpohode. Som rad ze sa ti paci aj muzika so spustou detailov. Je to taka oddychovka a najlepsie sa pocuva na dobrom aparate... Ukaze rozdiely medzi aparatmi... Som rad ze sa ti paci.
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

marwi ked dojdes este raz do svidnika tak pojdeme mrknut tie betonove bedne co som ti raz pisal ja som este lepsiu hudbu v byte nepocul uvidis co stvara jeden borec od nas tie bedne maju 210kg beton a kavalitne repro v tom samozrejme elektronkovy zosilnovac neviem teraz co tam ma presne on stale meni ale to stalo tiez velke peniaze no ale toto je na zamyslenie co dokaze beton ....to som zvedavy co povies....zatial ahojmarwi napísal:Acoustic Alchemy
-
marwi
-
frenkyto
- Strieborný užívateľ

No ved prave preto som ti volal je to moj kamos co to vyraba ja som u neho bol asi pred 8 rokmi poslednykrat popocuvat teraz ale nie ak by si mal cestu tak by sme dohodli ja som nic lepsie doteraz nepocul aj ked az tak zasa velmi som za tym nesiel ....marwi napísal:Rad si to vypocujem . Betonove bedne som uz pocul pred nejakymi rokami. Robila ich ceska firma , tusim Shan . Aj tak som zvedavy. A pred chvilou som tie ktore mi chces predviest pravdepodobne videl v spravach. Urcite to bude zaujimave. Uz sa tesim...
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
uvazujem o kupe autoradia do omegy , nevadi ked nebude podporovat volant a display jedina podmienka je usb kluc lebo ma nebavia cd -čka vozit v aute ....som nenarocny posluchac myslite ze taketo nieco je v norme? :oops: http://www.obchodny-dom.sk/autoradio-s- ... e/z150918/
opel omega B x20xev
-
marwi
Neviem ako je to v Omege , ale uz som opravoval zopar USB klucov ktore boli vlozene spredu v autoradiu a dotycny v rychlosti sahol na rychlostnu paku a pritom odlomil USB kluc. Ja osobne by som pouzival USB iba ak by bolo vyvedene zozadu a priviedol by som ho do suflika pred spolujazdcom. MP 3 vsak pocuvam iba vynimocne ... Ak to chces na komprimovane formaty, co tak skusit radio bez cd mechaniky ? prajem stastnu ruku pri vybere radia...
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- tuning-hifi
- Prezidento

- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
Miro myslim, ze uplne v pohode bude hrat vyrovnane ak nie dokonca lepsie ako CDR500.. ono ja tak ti vela robia repraky a nie radio... a tie mas seriove, aj ked v omege vdaka velkym dveram a lepsiemu tlmeniu hraju o nieco lepsie ako v inych oploch
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6
MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6
Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v
Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi
Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi
Pikachu - Opel Tigra A 1.4
Slivka - Opel Corsa B 1.0
Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v
Orangina - Opel Corsa C 1.2
Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6
Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v
Zalozak - Opel Meriva A 1.4
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
kuknite sem
Zdá sa, že mám alternatívu pre Dynamat, za 7 EUR 10m x 5cm v Hornbachu.
Sú aj širšie, 10cm, 15cm
Zdá sa, že mám alternatívu pre Dynamat, za 7 EUR 10m x 5cm v Hornbachu.
Sú aj širšie, 10cm, 15cm
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád