gulove capy VS tycky stabilizatora

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Land of Confusion

Príspevok od používateľa Kesi »

Keď meníš guľový čap tak neuvoľňuj tlmič a nič ti nerozbije hlavu. :lol:
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
joky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa joky »

Kesi napísal:Keď meníš guľový čap tak neuvoľňuj tlmič a nič ti nerozbije hlavu. :lol:
keď meníš gulový čap na astre F na spodnom ramene pri vybratí čapu ti odíde komplet tlmič z kotúčom a ostáva vysieť...
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
Kesi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
Bydlisko alt: Land of Confusion

Príspevok od používateľa Kesi »

joky napísal:
Kesi napísal:Keď meníš guľový čap tak neuvoľňuj tlmič a nič ti nerozbije hlavu. :lol:
keď meníš gulový čap na astre F na spodnom ramene pri vybratí čapu ti odíde komplet tlmič z kotúčom a ostáva vysieť...
Veď vravím že nevypadne a preto ti nemôže rozbiť glavu 8)
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
joky
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
Auto: Astra F
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa joky »

Kesi napísal:
joky napísal:
Veď vravím že nevypadne a preto ti nemôže rozbiť glavu 8)
nevypadne ale pružina ho vymršti do volnej strany a tam ti tu hlavu fakt rozbije sak viem som menil :wink:
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa misso101 »

čavte chalani, chcel by som sa spýtať či auto môže plávať pri vyššej rýchlosti kôli tyčke stabilizatora??? mám na astre športový podvozok, a doteraz mi to nerobilo, a teraz ked idem nad 100kmh tak ked trhnem volantom kus auto zapláva. sú to tie tyčky alebo to bude niečo iné???
Astra G 2,0 16V Turbo
dag22
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Okt 2009, 21:20
Kontaktovať používateľa:

klopkanie z predu

Príspevok od používateľa dag22 »

misso101 napísal:chalani ja mám športový podvozok, a začalo mi teraz nejako klepať ked prejdem cez jamu, ale neviem či si to vsugerúvam už alebo čo je s tým. stabilizátory som pozeral nemajú vôľu tie to asi nebudú, ale preistotu to skontrolujem všetko ešte raz, volant ide ľahučko, neťahá ani na jednu stranu, drží to v zákrutách ako predtým tak neviem ani len pomyslieť nato čo to bude, ale hádam tlmiče budú dobré...
ci maju stabilizatory tlmica volu alebo nie nezistis. zevraj sa to nejako da ale ja som to veru nezistil proste jak zdvihnes auto tak ta tycka sa ti zpruzi a nemas sancu na to dojst dokonca aj ked mas auto na zemi. mne to klopotalo riadne a nakoniec bol zli stabilizator na pravej strane ale namontovany som to nezistil az ked som ho dal von. staci ak ho odmontujes od tlmicu a vyskusas volu na hornom a dolnom cape ale budes potrebovat na to dva zdvyhaky. jeden na auto a jeden co das pod napravu a zdvihnes ju tak aby si ho vedel vybrat. inak cena noveho je cca 13€ takze ak je nejaky stary a nieco ti tam klopka tak by som ho asi porad vymenil. ja som vymenil komplet predne tlmice aj struny aj horne ulozenie a nakonec som aj tieto stabilizatory musel menit. potom si daj pozor ked ho budes zatahovat tak ozaj ale ozaj na fest lebo po kratkej jazde ti to zacne znova klopkat. niekde som tu uz na tuto temu daval aj prispevok len to neviem teraz na rychlo najst.
Astra G hatchback, r.v. 99,1,8 16v 85kw, X18XE1
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Re: klopkanie z predu

dag22 napísal:
misso101 napísal:chalani ja mám športový podvozok, a začalo mi teraz nejako klepať ked prejdem cez jamu, ale neviem či si to vsugerúvam už alebo čo je s tým. stabilizátory som pozeral nemajú vôľu tie to asi nebudú, ale preistotu to skontrolujem všetko ešte raz, volant ide ľahučko, neťahá ani na jednu stranu, drží to v zákrutách ako predtým tak neviem ani len pomyslieť nato čo to bude, ale hádam tlmiče budú dobré...
ci maju stabilizatory tlmica volu alebo nie nezistis. zevraj sa to nejako da ale ja som to veru nezistil proste jak zdvihnes auto tak ta tycka sa ti zpruzi a nemas sancu na to dojst dokonca aj ked mas auto na zemi. mne to klopotalo riadne a nakoniec bol zli stabilizator na pravej strane ale namontovany som to nezistil az ked som ho dal von. staci ak ho odmontujes od tlmicu a vyskusas volu na hornom a dolnom cape ale budes potrebovat na to dva zdvyhaky. jeden na auto a jeden co das pod napravu a zdvihnes ju tak aby si ho vedel vybrat. inak cena noveho je cca 13€ takze ak je nejaky stary a nieco ti tam klopka tak by som ho asi porad vymenil. ja som vymenil komplet predne tlmice aj struny aj horne ulozenie a nakonec som aj tieto stabilizatory musel menit. potom si daj pozor ked ho budes zatahovat tak ozaj ale ozaj na fest lebo po kratkej jazde ti to zacne znova klopkat. niekde som tu uz na tuto temu daval aj prispevok len to neviem teraz na rychlo najst.
no my sme to s kamošmi zistili že je to tyčka stabilizatora, veľmi neprijemne to klepe... zistili sme to tak že som vyšiel na rampu a chytili sme tyčku stabika a triasli sme snou a hrkotala
Astra G 2,0 16V Turbo
dag22
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

tak to si potom musel mat dost velke vole ja ked som mal auto na zemi tak s tu ticku som ani nepohol ale pri jazde vydavala dost neprijemne zvuky v spojeni s opotrebovanymi tlmicmi to bol spatny zvuk ked som presiel stacilo po malickej nerovnosti.
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

dag22 napísal:tak to si potom musel mat dost velke vole ja ked som mal auto na zemi tak s tu ticku som ani nepohol ale pri jazde vydavala dost neprijemne zvuky v spojeni s opotrebovanymi tlmicmi to bol spatny zvuk ked som presiel stacilo po malickej nerovnosti.
no je to dosť nepríjemný zvuk, na jar to chcem meniť, ale nedám tam obyčajné, ale tie športove kratšie kedže mám športovy podvozok. ináč otvtedy mi kusok aj auto plava ako mi to hrka, a tlmiče mám dobré, aj čapy mi kontrolovali a su fajn, tak dúram že to robila len ta tyčka a pneumatiky nove, ktoré bude treba meniť lebo niesom spokonný
Astra G 2,0 16V Turbo
Milans
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22

Príspevok od používateľa Milans »

Tak nadisiel cas na vymenu stabilizacnych tyciek. Co stoja u Opla na Slovensku ? Alebo odporucte nejake ine kvalitne nahrady, teda aka znacka, cena a odkaz na predajcu. Oznacenie vozidla Astra H 1,9 CDTi, 88 kw, 120 k, Z19DT, 2006, hatchback. Vdaka
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
dag22
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Milans napísal:Tak nadisiel cas na vymenu stabilizacnych tyciek. Co stoja u Opla na Slovensku ? Alebo odporucte nejake ine kvalitne nahrady, teda aka znacka, cena a odkaz na predajcu. Oznacenie vozidla Astra H 1,9 CDTi, 88 kw, 120 k, Z19DT, 2006, hatchback. Vdaka
myslim si ze to mas asi jedno ja som kupil v autosuciastkach a stali ma 26€ a este mi dal na to aj zlavu. v opli to bude urcite drahsie a pritom na kazdej jednej suciastke mas napisane "made in poland" takze to mas asi jedno skorej by som pozeral na cenu. tlmice sa daju tez kupit za par supek na nete ale na to by som uz asi neskocil. pri tlmicoch by som sa priklonil asi k nejakej trosku vacsej kvalite. sak pobehaj nejake autosuciastky ze kolko by to stalo aj ked to su v porovnani trebars s tlmicmi halierove zalezitosti a ani vymena neni taka zlozita.

skus ceknut tu:
http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/2020
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Milans napísal:Tak nadisiel cas na vymenu stabilizacnych tyciek. Co stoja u Opla na Slovensku ? Alebo odporucte nejake ine kvalitne nahrady, teda aka znacka, cena a odkaz na predajcu. Oznacenie vozidla Astra H 1,9 CDTi, 88 kw, 120 k, Z19DT, 2006, hatchback. Vdaka
cena??? napríklad cena stabilizačných tyčiek na moju Gčkovú sa pohybuje od 25 € až po 100€.Na jar idem meniť a mienim kúpiť tie za 100€.
Astra G 2,0 16V Turbo
Milans
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22

Príspevok od používateľa Milans »

Vdaka chlapi.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
marjan
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marjan »

misso101 napísal: cena??? napríklad cena stabilizačných tyčiek na moju Gčkovú sa pohybuje od 25 € až po 100€.Na jar idem meniť a mienim kúpiť tie za 100€.
nech ti tie 25€ vydrzia len tri roky, za tu sumu (100€)ich kupis 4 krat, dokopy to mas na dvanast rokov, silno pochybujem, ze tie 100€ ti dvanast rokov vydrzia
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
dag22
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

misso101 napísal:
cena??? napríklad cena stabilizačných tyčiek na moju Gčkovú sa pohybuje od 25 € až po 100€.Na jar idem meniť a mienim kúpiť tie za 100€.

je to cisto len tvoja vec ako sa rozhodnes. poviem ti len tolko kupil som tlmice monroe predne aj zadne + struny monroe predne aj zadne, stabilizatory, capy riadenia. kupoval som to ako nejaku strednu triedu nic predrazene a zas nech to neni nejaky suvix. na kazdej krabici bolo "made in poland"

asi pred 2 mesiacmi som menil vyfuk strednu a zadnu cast kupoval som zas zlatu strednu cestu tak som zvolil eberspacher co je kvalitna nemecka znacka co myslis co bolo napisane na etikete "made in poland". zatial vsetko co som kupil bolo vyrobene v polsku okrem horneho ulozenia prednych tlmicov a horneho ulozenia zadnych strun to bolo vyrobene v nemecku. vis jako sa hovori "americke suciastky, ruske suciastky aj tak secko vyraba taiwan"
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

marjan napísal:
misso101 napísal: cena??? napríklad cena stabilizačných tyčiek na moju Gčkovú sa pohybuje od 25 € až po 100€.Na jar idem meniť a mienim kúpiť tie za 100€.
nech ti tie 25€ vydrzia len tri roky, za tu sumu (100€)ich kupis 4 krat, dokopy to mas na dvanast rokov, silno pochybujem, ze tie 100€ ti dvanast rokov vydrzia
no možno máš pravdu, ale ja si idem objednávať tie za 100€ z dôvodu že mám športový podvozok, a chcem tam aj tieto stabilizačne tyčky športove, niesu take dlhe ako klasicke
Astra G 2,0 16V Turbo
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - PODVOZOK/BRZDY"