Centrál - elektrika
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
to by nechcel asi nikto
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

iurai je obdornik najvacsi na zamky
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ

stastny to oplacisko
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
miltrax
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Júl 2008, 17:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ale ja som pisal že tie droty musiš precvaknuť,a odpalil by si tak akurat poistku od centralu,tak ak maš iba taky problem,že ti to nejde elektricky iba mechanicky tak si zožen iny zamok a vymen ho,ten moj stary bol tiež dobry,tiež som mohol odomykať a zamykať ručne,akurat že som mal vyskočene lanko,tak sa nedali ručne otvoriť,takže 24V pomohlo aby sa pohol ten zamok,dvere sa otvorili a zamok som vymenil,nebol novy bol z Vauxhalu,ale funguje pekne,aj po mechanickej stránke aj po elektrickej.Takže asi toľko 
- romco
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jan 2007, 15:04
Ja som púšťal 12V do čeveno-čierneho a hnedo-čierneho od centrálnej jednotky a zámok šoféra odomykal a zamykal.
Keď som skúšal dať zem na modro-biely, čo dáva pokyn centrálnej na zamknutie, prípadne druhý vedľa na odomknutie, tak centrálna jednotka nič nespravila. Maximálne dávalo 45mA medzi kostrou a daným vodičom :-(
Čiže to vyzerá na vadnú centrálnu jednotku :-(
Škoda, že to nemám ako otestovať, či áno.
Keď som skúšal dať zem na modro-biely, čo dáva pokyn centrálnej na zamknutie, prípadne druhý vedľa na odomknutie, tak centrálna jednotka nič nespravila. Maximálne dávalo 45mA medzi kostrou a daným vodičom :-(
Naposledy upravil/-a romco v 11 Máj 2009, 14:17, upravené celkom 1 krát.
-
iurai
auto do podpisu, bydlisko do profilu ;-)romco napísal:Ja som púšťal 12V do čeveno-čierneho a hnedo-čierneho od centrálnej jednotky a zámok šoféra odomykal a zamykal.
-
miltrax
- Strieborný užívateľ

Bude to vadny spinač v zamku,je tam veľky odpor a 12V ti s tym nič nespravy,ja som pušťal 12V a tiež nič,mal som tam namerany odpor 3000ohm,to je dosť veľa.Ked som tam pustil 24V tak sa to hned otvorilo,ale šupa to bola riadna
.Už si to veľmi nepametam ale ten modrobiely sa mi zda že bol hluchy,žiadny odpor som nanom nenameral,akokeby tam ani nebol,myslim kabel od zamku,nie od centralu,ja som mal kable všetky tri precvaknute,zamok som vymenil,pospajal kable a ide to super.Takže podľa mna to nebude vadna centrala,ale ten spinač v zamku.Viac sa tu prebera o tych zamkov ako o vadnych centralnych jednotkach,ale nehovorim,možeš byť výnimka. 
- romco
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jan 2007, 15:04
Ahoj,
ako som písal, keď som pustil do žíl čierno a hnedo červených zo strany CJ (cetnrálnej jednotky), tak zámok odomykalo, po obrátení polarity, zamykalo šoférove dvere :-)
Keď som dal impulz - uzemnenie na modro-biely, čo aj kľúč v šoférových dverách posiela, tak nič CJ nespravila.
12V do nej ide, preto ma napadla varianta, keď nereaguje, že je v paži. Predtým som napísal, že zadný motorček - kufor, som vyhodil, keďže bol zhorený :-(
Len sila je, že keď dávam 12V z auta, tak zámok nereaguje, ale keď som dal 12V zvonku, tak v pohode.
ako som písal, keď som pustil do žíl čierno a hnedo červených zo strany CJ (cetnrálnej jednotky), tak zámok odomykalo, po obrátení polarity, zamykalo šoférove dvere :-)
Keď som dal impulz - uzemnenie na modro-biely, čo aj kľúč v šoférových dverách posiela, tak nič CJ nespravila.
12V do nej ide, preto ma napadla varianta, keď nereaguje, že je v paži. Predtým som napísal, že zadný motorček - kufor, som vyhodil, keďže bol zhorený :-(
Len sila je, že keď dávam 12V z auta, tak zámok nereaguje, ale keď som dal 12V zvonku, tak v pohode.
Opel Vectra-B sedan, 1598cm3, 74kW, X16XEL, 1997
Renault Megane II Granddtour, 1,5dCi, 78kW, 105k, 2007
Renault Megane II Granddtour, 1,5dCi, 78kW, 105k, 2007
-
miltrax
- Strieborný užívateľ

Tak to neviem,s takym niečim som sa ešte nestretol,a dufam že ani nestretnem.Mne robili problemy iba zadne prave.tak som to riešil.Skus poprosiť o radu iuraia,on je čo sa tyka zamkov najlepši.rad by som ti pomohol aj ja ale momentálne som na mrtvom bode s tvojim problemom.Tie Vectri budu asi záhadne auta,najme tie zamky a centrali

-
jaro74
- Teo
- Strieborný užívateľ

zamok = iurai
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk