azmodan napísal:vectry a pointa otazky je?
tak preco je vo fore zaradena vo vlaknach omegy a nie vectry
Moderátor: macil
bukelo napísal:macil: nie..to je blbost...tak ako je , je sucasne dobre..
azmodan: akoby som nic nerobil? makam ako farebny..ale to sa porozpravame radsej v sekcii dobre rano ...hm?
macil napísal:Iurai, ty tu zas zavádzaš..., vlastne nič nezavádzaš. Ty by si delenie podľa všetkého úplne zrušil, čo je samozrejme nezmysel, alebo sa mýlim? Máš nejaké iné, obzvlášť prehľadnejšie riešenie? Pokiaľ ide o autorádiá a audio vôbec, práve z dôvodu, že sa vlastne jedná o spoločnú oblasť pre všetky modely, je tu pre tento účel len jedna sekcia a pokiaľ ide o iné problémy, ktoré sú spoločné pre všetky modely, je tu sekcia Opel všeobecne.
Mimochodom, podsvietenie prístrojovky a stredového panelu je v prípade Astry, zvlášť Astry F a Vectry, zvlášť Vectry A riešené odlišne.
iurai napísal:macil napísal:Iurai, ty tu zas zavádzaš..., vlastne nič nezavádzaš. Ty by si delenie podľa všetkého úplne zrušil, čo je samozrejme nezmysel, alebo sa mýlim? Máš nejaké iné, obzvlášť prehľadnejšie riešenie? Pokiaľ ide o autorádiá a audio vôbec, práve z dôvodu, že sa vlastne jedná o spoločnú oblasť pre všetky modely, je tu pre tento účel len jedna sekcia a pokiaľ ide o iné problémy, ktoré sú spoločné pre všetky modely, je tu sekcia Opel všeobecne.
Mimochodom, podsvietenie prístrojovky a stredového panelu je v prípade Astry, zvlášť Astry F a Vectry, zvlášť Vectry A riešené odlišne.
ja nezavádzam.
treba sa trocha odosobnit pri analyze situacie
delenie na modely je nevyhnutne odstranit. temy mozu ostat.
riesenie mozem navrhnut. teda, ak najdem aspon 1 posluchaca
zatial som nasiel len huzevnatych kritikov. Respekt !
bukelo napísal:lebo potom to vyznie zaujimavejsie...a kazdy tu na to cakame co ide vymysliet ako ked cakas na novy diel novodobej slovenskej telenovely, a ked to uz pride, stale je to v nedohladne, a na koniec aj zabudnes co si cakal
macil napísal:Založiť spoločnú sekciu pre motor, to by som pochopil, ale pokiaľ ide o podvozok a alektriku v tom sú jednotlivé modely odlišné.
A aj ten motor. Pozeráš sa na to len cez najpreberanejšie modely na fóre, Astra, Vectra, Omega. Čo ostatné Corsa, Agila, Kadett, Ascona... atď.? Tam už nie je najpoužívanejší motor X16XEL.
Na prehľadnosti majú veľký podiel samotní prispievatelia a moderátori sa môžu aj potrhať a neustriehnu to, prípadne si za snahu udržať aspoň akú-takú prehľadnosť, vyslúžia kopec výčitiek od "urazených" prispievateľov.