aka fama ? zapchaj ho a uvidisTeo napísal:to pustil iurai taku famu o odvode ale tn pusta len auto s klimou a je to pod motorcekom ventilatora na zem-cestu
mokre koberce na strane spolujazdca
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
ved som to aj spravil a natecie tak 2cm vody do torpeda a potom to uz preteka na bokoch ale do kabiny este nie
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
zavada odstranena nakoniec to bolo zle nalepene celne sklo. v strede A stlpika na spolujazdcovej strane nebolo sklo dobre prilepene a bola tam asi 10 cm fuga cez ktoru sa voda dostavala dnu a stekala pod tapacirom az dole pod na podlahu.
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 09:14
- Auto: Corsa D
OPEL CORSA D
Caute nezakladam novu temu, nakolko to tu riesite viacerí. Mam podobný problem. Vcera ked som odklopil vkrytku pod ktorou je vyrazene Vin cislo tak tam bola voda a ked som tam pichol ruku odspodu tam bol ten tapacir navlhnuty. Neviete mi poradit v com by mohol byt problem? Skusim vymenit pelovy filter. Je mozne zte to niekde inde netesni???? Poradte prosim, auto som kupil len teraz a toito som zistil. Inak auto je este v zaruke cize mozno skocim do servisu..
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2012, 19:13
- Auto: Astra H
Re:
A mal si mokry kobercek len pod nohami spolujazdca a za nim v zadu? Zjavne mi tecie do auta. Zatial neviem odkial, ale mam mikry kobercek u spolujazdca a za nim v zadu avsak len na vodorovnych miestach. Pred spolujazdcom, tam kde sa to zvazuje je to uplne suche. DikKomo napísal:Ake mas auto?
Mne na VeCe to sposobil upchaty odtok dazdovej vody pod pelovym filtrom. Voda sa z topiaceh sa snehu hlavne liala do vnutra cez pelak a kurenie.
Opel Astra H TwinTop Z18XER (103kw)
Opel Vectra C - Z18XE (90kW) - EX
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2012, 19:13
- Auto: Astra H
Re: mokre koberce na strane spolujazdca
Update: Vyzera, ze mi to tieklo cez kurenie taktiez. Poriadne som vycistil zaneseny gumenny lievik aj odtokove priestory pod stieracmi, za tie roky sa to poriadne zanieslo. Prekvapilo ma ze aj po tolkych rokoch je lievik po vycisteny ako novy.
Opel Astra H TwinTop Z18XER (103kw)