Nádrž
Moderátor: macil
uz som vypumpoval nadrz nalial naftu setko slo v pohode ale auto zacalo skackat obcas ho zdrapne a ide normalne potom zase nie .. mam na podlahe plyn ono zdochne .. filter tam mam novy, pride mi to ako keby ho zavzdusnovalo ale to by som potom asi ani nenastartoval... uz fakt neviem co tomu moze byt...
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ked zoslapnes na podlahu a motor prestane fungovat spravne znamena to ze mas nedostatocny tlak paliva.
podobny problem som mal ked som mal uz stary pal. filter. vymenil som ho a auto mimoriadne ozilo!
Ked som jazdil z tim upchatim musel som radit tazsie rychlosti, lebo nelso to ani do otacok. SLo to len do vtedy spravne pokial tlak paliva bol konstantny.
Podla man to tam mas upchate alebo tam mas zamrznute alebo z toho oleja nieco zasajrantovane. vyskusaj 5L flasku a odpoj cepadlo a daj to tahat sn ej cezn ove hadicky ako to pojde. mozno je upchata hadicka, ak nie chyba moze byt aj tam niekde okolo regulatora paliva.
podobny problem som mal ked som mal uz stary pal. filter. vymenil som ho a auto mimoriadne ozilo!
Ked som jazdil z tim upchatim musel som radit tazsie rychlosti, lebo nelso to ani do otacok. SLo to len do vtedy spravne pokial tlak paliva bol konstantny.
Podla man to tam mas upchate alebo tam mas zamrznute alebo z toho oleja nieco zasajrantovane. vyskusaj 5L flasku a odpoj cepadlo a daj to tahat sn ej cezn ove hadicky ako to pojde. mozno je upchata hadicka, ak nie chyba moze byt aj tam niekde okolo regulatora paliva.
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
filter je tam uplne novy a co vravis s tym ze to mam tak napojit tak som to aj spravil ze som vynehal filter a napojil bandasku s naftou rovno na cerpadlo chvilku to odvzdusnovalo potom to pekne islo ... pekne si aj cucalo bo napojil som len privod paliva prepadom to setko vracalo do nadrze... tak ja uz potom neviem asi najpravdepodobnejsie bude problem s tou nadrzou ale tu som vypumpoval...