Kde zohnat pristrojovku na Corsu B s otackomerom
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
co ty vies mozno ty tam da riadny z bmw 7 rady co ma uz vsetko pekne displej a ked nie je nastartovanie tak su tam len prazdne kruhy... bude to cooooolbukelo napísal:ako pisu predomnou....ja som daval z jednolitra (12V) na jednliter (12V), moj, kde som povodne nemal, a slape to OK, aj musi, ved tam ine nic nebolo potrebne menit...na 4 valci by sa to uz spravalo inak.
Ludia...to ciselko co mate na tom tachometri vygravirovane (bielym) take nejake ze K =... musi byt na oboch kusoch rovnake, ktore chcete zamenit, inak to bude ukazovat kraviny...studoval a zhanal som ohladom toho par mesiacov info..kto neveri, nech si tam da co len chce...aj otackomer z favorita....
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
mne to nikde nevedeli spravit, ani v tescu, ani v inych kluciarstvach...v jedinom mi ponukli moznost, ale bez zaruky, tak som sa spytal ako by to spravili oni, poskytli mi info a tak som si to spravil sam...
no a k tym elektronom...tak pod 100 Ecok zonat je tiez riadna makacka, to sa nacakas kym dake poriadne najdes, alebo si potom priplatit a mas...ja by som chcel dake pekne ale orig oplacke najradsej..no ale to sme mimo temy uz dako ohladom budikov...
no a k tym elektronom...tak pod 100 Ecok zonat je tiez riadna makacka, to sa nacakas kym dake poriadne najdes, alebo si potom priplatit a mas...ja by som chcel dake pekne ale orig oplacke najradsej..no ale to sme mimo temy uz dako ohladom budikov...
ja som sa dival do EPC a im asi prdlo v bedni ked to auto vymyslali. nejakych 50 druhov "budikov"/ukazovatelov do pristrojovky ...bukelo napísal:mne to nikde nevedeli spravit, ani v tescu, ani v inych kluciarstvach...v jedinom mi ponukli moznost, ale bez zaruky, tak som sa spytal ako by to spravili oni, poskytli mi info a tak som si to spravil sam...
nerozmyslali ste nad 15-kami diskami na Corsu B ?
Tym 50budikom som nepochopil ...Mne by stačili jedny s otačkomerom,Kilometrovnikom,Ukazovatelom benzinu a teplo ty:D....Ja by som si aj priplatil ale teraz si idem robiť hudbu tak ma vynde cez 165.€ všeho všudy...A ked bude kupovať elektrony tak riade 13" Falce aspo 10čisel vredu a 15vzadu ...športove tlmiče a fajront