brzdy Omega
Moderátor: dulo
-
.:DeViL:.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Apr 2008, 18:46
- Auto: Omega B
Keď kupuješ staré auto musíš počítať s tým, že doňho budeš musieť trochu investovať. Každé ojazdené auto, ktoré jeho majiteľ predáva bolo buď havarované, potrebuje GO alebo má nejakú inú závadu. Ak by bolo auto v bezchybnom stave, prečo by ho niekto predával?
P.S. Čo máš s tými plechmi?
P.S. Čo máš s tými plechmi?
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::...
...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
-
aforizmus
re
ano jasne ze s tym sa musi ratat, aj som ratal, ale nie az takto, to je uz teraz fuk.. opravi sa to a dobre.. vymenil som pakne kotuce dosticky a myslel som ze to uz bude ok, ale tie pakne su uchytene na tych brzdovych chranicoch a pre istotu sa teraz rozpadli tie.. dufam ze to uz bude potom dobre lebo kupim 20l kanister potom benzin a zapalky a vyjde ma to lacnejsie ako oprava.. hihi..
-
aforizmus
re
no strmene a pakne to bola asi staroba zhrdzavene a tak, tak to vymenili, to som zohnal, ale servisak mi potom povedal ze tie pakne su primontovane na tom brzdovom chranici a ten bol tiez asi zhrdzaveny a rozpadol sa teraz ten, zajtra by to uz malo neviem odkial prist, vdaka za rady skusim iste vsetko
-
iurai
Re: re
vrakovisko alebo sukromny rozpredaj cez inzerat.aforizmus napísal:no, neda sa to, skusal som fakt vsetko, ale nikde ani katalogy ani internet shopy ani nic, iba Opel, malo to prist v pondelok, ale nic, to som pisal aj sem ze ma ide roztrhnut, no a zajtra nie som isty ci to oplaci v Bystrici zozenu.. uvidime.. tie chranice sa fakt nedaju zohnat..
lacne a dobre riesenie (okrem dielov, ktore sa opotrebuvaju - tie mas v kazdom autoprislusenstve)
-
iurai
nie je dovod, aby (kazdy) drziak brzd za 12 rokov zhnil. takze kludne ber pouzity.aforizmus napísal:rozmyslal som aj nad tym ale radsej som zvolil taketo riesenie, predsa len taketo veci predpokladam ze z novsieho auta nezozeniem a nebudem trpnut kedy mi to odide zas.. tak som radsej teda zvolil taketo riesenie a dufam ze to oplaci zozenu..
mame plne funkcne 22 rocne auto. mame preventivne vymenit cely podvozok, co ak by sa rozsypal ?
-
aforizmus
ja ta chapem, ale uz teraz je to vsetko jedno, lebo pravdepodobne zajtra to pride a ak nie ze mi zas povedia ze sa to nie je v celej europe, momentalne idem na vrakoviska a auta na ND.. uvidim zajtra.. tajne dufamiurai napísal:nie je dovod, aby (kazdy) drziak brzd za 12 rokov zhnil. takze kludne ber pouzity.aforizmus napísal:rozmyslal som aj nad tym ale radsej som zvolil taketo riesenie, predsa len taketo veci predpokladam ze z novsieho auta nezozeniem a nebudem trpnut kedy mi to odide zas.. tak som radsej teda zvolil taketo riesenie a dufam ze to oplaci zozenu..
mame plne funkcne 22 rocne auto. mame preventivne vymenit cely podvozok, co ak by sa rozsypal ?
-
- Strieborný užívateľ

Na predných brzdových strmeňoch sú kable na snímanie hrúbky brzd. doštičiek, ale to určite všetci viete. Tieto káble som mal roztrhnuté a kúpil som nové (nie celkom nové, sú z jazdenej Omegy), ale neviem kde ich mám na brzd. strmeni zapojiť. Ak sa nemýlim, tak by to malo byť niekde z predu brzd. strmeňa. Mohol by niekto kto má Omegu odfotiť predné brzdy s detailom na miesto, kde je ten kábel zastrčený? Dik
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ja som ten kabel mal zastrceny na brzdovej platnicke nakraji strmena..mal som tam take vybratie v platnicke na to..:DeViL:. napísal:Na predných brzdových strmeňoch sú kable na snímanie hrúbky brzd. doštičiek, ale to určite všetci viete. Tieto káble som mal roztrhnuté a kúpil som nové (nie celkom nové, sú z jazdenej Omegy), ale neviem kde ich mám na brzd. strmeni zapojiť. Ak sa nemýlim, tak by to malo byť niekde z predu brzd. strmeňa. Mohol by niekto kto má Omegu odfotiť predné brzdy s detailom na miesto, kde je ten kábel zastrčený? Dik
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Strieborný užívateľ

Ak chceš mať niečo poriadne musíš si to spraviť sám. Je počuť pukanie alebo sa to podobá viac na klopanie? Ak akom servise si si dával opravovať brzdy? V OPLI alebo niekde inde?