mám aj to, ale myslela som, že to používa len keď je za hranicamiBenny napísal:Mato cislo na Caliho je 0903 956 522
Katka
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

no ja by som to ani do Oplu v NR nedal nemám snimi dobré skúsenosti....odkial si ??1menem napísal:Nenajde sa tu nejaky manik co by mi vymenil rozvody na astre?Ja do oplu auto nedam,kamarat chcel dat auto tu v BA do servisu,ma novu corsu,ze ci moze byt pri aute,boji sa ze mu ho slohnu,povedali mu ze nie....ISIEL do NR a v pohode.Potom im mam verit....DAkujem za pomoc

Ja som z BA.Napisal som sem preto lebo som nechcel zbytocne zakladat novu temu tak mi to prepac.(pre spidyho)taky69 napísal:no ja by som to ani do Oplu v NR nedal nemám snimi dobré skúsenosti....odkial si ??1menem napísal:Nenajde sa tu nejaky manik co by mi vymenil rozvody na astre?Ja do oplu auto nedam,kamarat chcel dat auto tu v BA do servisu,ma novu corsu,ze ci moze byt pri aute,boji sa ze mu ho slohnu,povedali mu ze nie....ISIEL do NR a v pohode.Potom im mam verit....DAkujem za pomoc

od tychto ? http://www.id2.cz/obd2_si9243.htmrombi napísal:Neviete niekto poradit stavebny navod ny diagnosticky kabel?