spidy napísal:a to konanie je ako kedy??? po akom case???
Neboj do mesiaca si ta predvolaju.... + / - tyzden ale asi toho maju dost v poslednom obdobi
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
spidy napísal:a to konanie je ako kedy??? po akom case???
spidy napísal:aha tak to je dobre ako nestala sa ziedna skoda ani nehoda
spidy napísal:aha tak to je dobre ako nestala sa ziedna skoda ani nehoda
spidy napísal:ako pomoze nieco ked sa odvolam ohladne rozhodnutia ci to nema neaky zmysel??
spidy napísal:este otazka kolko je 0,43 v dychu na promile???
rado.c napísal:a teraz ma ukamenujte, ked chcete, ale podla mna, ak niekomu zoberu vodicak za alkohol za volantom, ja by som bol za to, aby mu ho uz nevratili... osobne mam par pokut, nie som uplne vzorovy vodic, ale toto???
iurai napísal:Bruno napísal:Citaj este raz : ONI SI TA SAMI ZAVOLAJU na spravne konanie.
ano. a preco by mu nemali dat skory termin, ked poprosi ?
spidy napísal:ako neviem co by ste robyli priklad ste v praci odcestovany na dva tyzdne a date si pivo s kamosmi hovorim o jednom 12skovom a zavola vam zena ze je doma problem z detmi teda poivo bolo o 18:00 a cesta cola o 22:45 co relativne moze byt ze uz nenafukate a predsa tak ma odsudzujte ako chcete ale ako co sa rodiny tyka aj keby som namol a nevydim tak sadnem za volant a idem teda berte si to ako chcete ale co sa tyka rodiny a deti tak to je na prvom mieste za inych okolnosti by som za volant z alkoholom nesadol ani som si nesa dal