Dovoz auta
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Máj 2012, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
No práve...ked pozeras ceny na nete tak najdes aj lacne auta...ale ake su to sa dozvies az ked tam prides...no asi su to vacsinou medove motuzy...hovoril som dnes s chalanom co si bol po aut uz 5 krat a sam povedal ze uz nepojde lebo DOBRÉ auto plus vsetky poplatky ta víde asi tolko co priemerné auto tu...mozno o 400€ lacnejsie...a to sa vobec neoplati
Momentálne "hľadatel" vhodnej Vectry:-)
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
pre bezneho slovenskeho cloveka nema zmysel dovoz auta.
profesionalni dovozcovia totiz za dobry peniaz najdu a dovezu tie spravne auta, a postavia ich aj na znacky.
kto ma nutkavu potrebu mat lepsie auto nez masovy slovensky spotrebitel, nech kupi vonku a zaplati o X tisic euro viac.
akonahle bude chciet zmenit auto a prijde k predaju, tak realizuje z vlastneho vrecka tu stratu X tisic euro.
tato strategia kupy sa vola "plavanie proti prudu".
profesionalni dovozcovia totiz za dobry peniaz najdu a dovezu tie spravne auta, a postavia ich aj na znacky.
kto ma nutkavu potrebu mat lepsie auto nez masovy slovensky spotrebitel, nech kupi vonku a zaplati o X tisic euro viac.
akonahle bude chciet zmenit auto a prijde k predaju, tak realizuje z vlastneho vrecka tu stratu X tisic euro.
tato strategia kupy sa vola "plavanie proti prudu".
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Máj 2012, 16:22
No prave o toto ide Iurai, nevedel som ako je na tom teraz trh s jazdenkami no ked som si vypocul par nazorov ludi co auta v malom vozia alebo vozili a samozrejme Vas tu na fore tak bude asi najrozumnejsie auto kupit na slovensku...alebo najst SPOLAHLIVEHO cloveka co mi ho dovezie,takeho co ma neobtiahne o peniaze za poplátanú šunku.
Momentálne "hľadatel" vhodnej Vectry:-)