Nová Meriva B
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Tak su, no ... ako vsade inde.
Ale k veci. Urcite dopomozes k oneskoreniu prehrdzavenia(resp. zatiacku korozie), ked ju budes pravidelne voskovat, teda starat sa o lak (nie, ze umyjem, a vsak co, nejak je to ciste), a co i len najmensi tukanec/ryhu/odkoceny lak osetrovat podla pokynov vyrobcu pripravkom na to presne urcenym.
Ale k veci. Urcite dopomozes k oneskoreniu prehrdzavenia(resp. zatiacku korozie), ked ju budes pravidelne voskovat, teda starat sa o lak (nie, ze umyjem, a vsak co, nejak je to ciste), a co i len najmensi tukanec/ryhu/odkoceny lak osetrovat podla pokynov vyrobcu pripravkom na to presne urcenym.
- jus
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Feb 2009, 10:50
- Auto: Astra J
fuu urcite som nemal v umysle ta vyplasit,..ja som bol minuli piatok na 2rocnej prehliadke a schvalne som to nechal tak ci si to vsimnu,kedze by mali kontrolovat stav karoserie , tak sa tam chystam trocha rozduchat ohen .
ale k veci, ja som presedlal s VeCe do merivy a som spokojny, toto auticko je ako stvorene pre rodinku,protichodne dvere ocenis hlavne pri priputavani drobcov do autosedacky , bez problemov v nej odvezies napr.aj matrace 2ks200x90x20(odskusane ). este jeden postreh, ja ju mam na letnych 16tkach a zimne som obul na 15tky, kamarat si ju objednal na 17stkach a banuje, vizualne to nerozoznasana tyh 17 to nanasich cestach uz dost "drkoce"
co moze este trocha hnevat je maly rejt.
ale k veci, ja som presedlal s VeCe do merivy a som spokojny, toto auticko je ako stvorene pre rodinku,protichodne dvere ocenis hlavne pri priputavani drobcov do autosedacky , bez problemov v nej odvezies napr.aj matrace 2ks200x90x20(odskusane ). este jeden postreh, ja ju mam na letnych 16tkach a zimne som obul na 15tky, kamarat si ju objednal na 17stkach a banuje, vizualne to nerozoznasana tyh 17 to nanasich cestach uz dost "drkoce"
co moze este trocha hnevat je maly rejt.
Naposledy upravil/-a jus v 28 Sep 2013, 11:40, upravené celkom 2 krát.
2003- 2010 Vectra C X18XE
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
2010- 2013 Meriva B A14NEL
2011- 2013 CORSA B X10XE
2013- 2018 Astra J A14NET
2018- 20..? Grandland X
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Nie nie je.
Dal som si námahu a zohnal som, je to aj k iným typom infozábavy Merivy B - a hádam aj k iným predávaných typom).
Uložené je to tu: http://www.edisk.sk/sk/stahni/19878/New ... .27MB.html
Čoskoro nám to pribudne aj do sekcie Odkazy-linky/Jak na to, návody, príručky.
Dal som si námahu a zohnal som, je to aj k iným typom infozábavy Merivy B - a hádam aj k iným predávaných typom).
Uložené je to tu: http://www.edisk.sk/sk/stahni/19878/New ... .27MB.html
Čoskoro nám to pribudne aj do sekcie Odkazy-linky/Jak na to, návody, príručky.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Dec 2012, 11:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ahoj gratulujem k novému autu a potom daj vediet ak budete mat rodinku,ze ako sa pomestite.Ja teraz mam vectru b a máme dve deti a ja tam zviknem aj napchat psa a tak to je potom sranda ak ideme k rodicom.Lebo ja mam velkeho psa.A som zvädavý,že ako sa tam dá pomestiť,lebo aj ja uvažujem o merive,ale to plán ktorý je ešte daleko.Zatial je dobra vectra a pocitam aj dufam,ze este niekolko rokov aj bude dobra,lebo teraz nemam na druhe auto.A ani nechcem kupovať.