ale ty si menil len predne a kolko ta vysli a co este ja musim aj zadnedufusko napísal:Ja som dal vŕtané kotúče od fy. Zimmerman a platničky ATE. Je to bez problémov.
Brzdové kotúče ATE Powerdisc vs OMP Sport
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
a kde by sa to skomplikovalo ???? neboj prideme do eu a bude to jak v nemecku vsetko sa bude dat zapisat aspon dufammacil napísal:Policajt pri bežnej kontrole asi nie, ale skôr, či neskôr, by na tie problémy došlo. Som už priveľmi pohodlný na to, aby som si už tak dosť komplikovaný život komplikoval ešte aj týmto. :roll:
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
tak uvidime aj ja dufam ze sa to zmenimacil napísal:No kde? STK, EK, pri prípadnom predaji, kontrola originality...
A pchať niekomu do vrecka bakšiš, aj keď mám auto v poriadku? To ma už nebaví. Naplatil som sa dosť, keď som sa vozil na Škodovke. Tam to inak ani nešlo.
Bodaj by si mal s tým Nemeckom pravdu.
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- MK-007
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2007, 17:12
JA som nahodil brzdové kotuče BOSCH (cena 1890 sk - 10% zľava za kus) 10000 km a zatiaľ OK.
Naposledy upravil/-a MK-007 v 03 Feb 2008, 07:46, upravené celkom 1 krát.
OPEL ASTRA G COMBI 2.0 DTI /100k/ /Y 20 DTH/ r.v:2004
-
iurai
staci zrejme ziskat suhlas od Opla za 5000 Sk a zapisat.brhy napísal:ale neviem co sa tak vsetci bojite motor je nahradny diel a urcite policajt nebude vediet ked mu otvoris motorovu cast ze to je iny motormacil napísal:Pravdupovediac, keby to bolo legálne, aj by som do toho išiel. :roll:
ak nebude suhlasit, tak prestavat a nove schvalenie - co by bolo asi drahe
cierna prestavba - problem STK, EK, kontrola originality. tieto institucie budu mat v naplni prace, ze ked nesedi nieco s autom, nedovolit jeho prevadzku.
plus poistovne - povinne poistovne. nesedi vykon s papiermi - poistny podvod. a odmietnutie plnenia ==> pripadny sukromny bankrot.
casy sa menia :-)