Kryt pod motor
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
pod autom je podtlak,takze spodny kryt na akumulator vela ucinku nema,ine je to s olejovou vanou,ta je trochu nizsie ako naraznik a olej sa moze v lete prehriat,na benzin spodny kryt neodporucam,diesle maju zvacsa vymennik tepla,takze tam to nehrozi. Cez leto mam bateriu teplu,ci je tam spodny kryt ci nie.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Zistil som, že zvyšky toho Poľského krytu dobre slúžia ako rôzne spevnenia podblatníkov, konzolky apod.
Stačí plast nahriať na 150 stupňov a dá sa z neho vymodelovať čokoľvek, je z neho taká mäkká handrička, proste paráda.
Režem ho minikarboškou.
Stačí plast nahriať na 150 stupňov a dá sa z neho vymodelovať čokoľvek, je z neho taká mäkká handrička, proste paráda.
Režem ho minikarboškou.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Sep 2011, 15:42
- Auto: Viac Oplov
Re: Kryt pod motor
Máte ten spodny kryt motora niekto na benzíne alebo je to iba pre diesel? Tiež som to chcel koli špine a vode.
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kryt pod motor
nič, u mňa je to stále v teoretickej rovine...vždy keď zdvihnem auto a je celé zasraté, si poviem, že by sa tam hodil ten kryt....
ale potom akosi zabudnem na ten význam a znova jazdím...no niekedy keď idem po riadnej špine (mokré blato) tak myslím presne nato, že mi to čiape zospodu na celý motor.
ale potom akosi zabudnem na ten význam a znova jazdím...no niekedy keď idem po riadnej špine (mokré blato) tak myslím presne nato, že mi to čiape zospodu na celý motor.