Otestoval som to v praxi, nesetril som to.. hlavne manzelka... ta v tom aute nesetri nic
Vydrzalo to aj hrube zaobchadzanie.
Moderátori: dulo, buci_vectra

Ak lepis vacsiu plochu, tak to bude drzat.. Na kazdom plastovom vyrobku je skratka materialu... mozno to co si lepil je iny plast. Ale aj tak sa v pripade A60 jedna o montazne lepidlo urcene na uplne ine veci. To co som lepil ja ma stycnu plochu tak 1,5mm2 a keby si to tym aj obalil, tak to urcite nebude tvrde ako epoxyd a urcite by sa to vylomilo.Kajo napísal:Ja len k tomu lepidlu A60.
Lepil som tým plasty na Vectre, stredový panel, a drží to lepšie ako nové.
Teória je jedna vec a prax druhá

Lenže niektoré veci stárnu zámerne. Hovorí sa tomu plánované zastarávanie a jeho úlohou je udržiavanie ekonomiky. Veci sa vymýšľajú tak, aby po určenej dobe, alebo opakovaných cyklich prestali fungovať a bolo ich potrebné nahradiť novými. Dnes nie je problém vyrobiť niečo, čo vydrží 100 rokov, ale potom by sa nehýbal priemysel. Fukáre vo vectre sú pekný príklad. Prečo iné by tam bolo to zámerné oslabenie plastu ? Niekto vyrátal ako často sa fukár priemerne zatvára na doraz a navrhol to tiahlo tak, aby plus mínus po 2 rokoch chcíplo :-)cdti20 napísal:treba s tym zit, lebo aj nase auta starnu. kto nekupi novy diel, musi nejako imrpovizovat