nazor na motor 1.9CDTI a 2.2DTI
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
tony33
- Palizer
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Automat som riadil, sice nie vectru ale nisana, ale je to nuda!tony33 napísal:Pre Palizer :
skús raz automat a manuál v živote nebudeš chcieť. A čo sa tyká kazovosti - možno 20 rokov dozadu alebo si to čítal niekde na vw fore ?
To mam najradšej " niekde som čítal "
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Taliani, Francuzi, Spanieli maju najviac znicene auta a to som si nevymyslel. Chodim po europe, tak viem. Inak ak by si chcel kamarat vozi z Nemeca. Ja mam tiez odneho uz druhe auto. Nedonesie ziaden smejd. Dava si velmi zalezat, co donesie. Na Slovensku byvaju znicene napravy a ine veci z podvozku. Hold smola, nase cesty to je kvalita. Preto jedine z Nemecka, tam nemas ani strk v zime na ceste. Radsej z Nemeska auto co ma najazdene 180000 ako zo slovenska 90000. Ak nejdes nejake pekne na Slovensku, bude to stastie, alebo tiez dovezeneZedci napísal:Tato je pekna a nie je ani draha co sa dost cudujem.....
http://opel-vectra-caravan.autobazar.eu ... 99681.html
Podla fotiek by som isiel hned pre nu. Inak znamy vozi auta z Talianska len tam neviem... vsetci vravia ze Taliani su nicitelia aut.
Z Nemecka by bolo dobre... Ja to chcem na uver tak by bolo dobre cez nejaky bazar :-/
-
Zedci
Nemec ten sa o auto stara ako nikto. Frajerka ma z Nemecka New Beetle, spolu sme ho hladali a nemoze sa stazovat. Je to 99tka ma 120tis ale interier ako novy, auto bez chyby, krasne. Absolutne sa nic nepokazilo za skoro rok. Akurat som menil v zadu kotuce a platnicky a samozrejme rozvody. Ale to su bezne veci.
To Palizer
No ak by bol kamarat ochotny doniest nejaku nadheru pre mna tak by sme sa dohodli. Neviem kolko to trva najst take pekne ale ja planujem kupu na august.... :-)
To Palizer
No ak by bol kamarat ochotny doniest nejaku nadheru pre mna tak by sme sa dohodli. Neviem kolko to trva najst take pekne ale ja planujem kupu na august.... :-)
-
red baron
-
Zedci
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
Moj zlaty, sedan ma celkovu dlzku 4,64 m cize je kratsi o 20 centi...Palizer napísal:To Zedci
Neviem okolko,ale moj caravan vazi: 1585 Kg a dlha je: 4839 mm.
Podla mna dlzka by mala byt rovnaka ako pri sedane, len stym rozdielom kufra
Vo vahach velky rozdiel nebude, radovo par kil...
A dokonca aj v razvore naprav je dost brutalny rozdiel, nejakych 13 centi...
Neviem preco Adam urobil kombik taky dlhy, alebo sedan kratky???
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Nieje problem doviez auto, staci mat predstavu, co chces a kolko chces investovat. Na VeBe som cakal tri tyzdne a VeCe som mal za tyzden.Zedci napísal:Nemec ten sa o auto stara ako nikto. Frajerka ma z Nemecka New Beetle, spolu sme ho hladali a nemoze sa stazovat. Je to 99tka ma 120tis ale interier ako novy, auto bez chyby, krasne. Absolutne sa nic nepokazilo za skoro rok. Akurat som menil v zadu kotuce a platnicky a samozrejme rozvody. Ale to su bezne veci.
To Palizer
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Na Signume sa mi nepacil zadok auta, ale vzdy lepsia moznost ako sedan. Sorry, ja som milovnik kombi 8)red baron napísal:a o signume si neuvažoval ? je to niečo ako VC combi ....
... a dovoz iba D ... nič inšie .... aj ja ho mám odtiaľ a plná spokojnosť ...
- Palizer
- Strieborný užívateľ

24petusko napísal:No preco asi? Kombik je taky dlhy?Palizer napísal:To Zedci
Neviem okolko,ale moj caravan vazi: 1585 Kg a dlha je: 4839 mm.
Podla mna dlzka by mala byt rovnaka ako pri sedane, len stym rozdielom kufraV TP ma nazov "Station Wagon" tak asi preto
![]()
![]()
Moj zlaty, sedan ma celkovu dlzku 4,64 m cize je kratsi o 20 centi...
Vo vahach velky rozdiel nebude, radovo par kil...
A dokonca aj v razvore naprav je dost brutalny rozdiel, nejakych 13 centi...
Neviem preco Adam urobil kombik taky dlhy, alebo sedan kratky???
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 23:59
- Auto: Astra G
Nie nie, to už neplatíPalizer napísal: Ja mam rad, ked mozem zaradovat rychlost a nepaci sa mi na automate, kym ti zaradi musi ist viac do otaciek a ked podraduje, ti to pomali motor dusi. A najvacsi minus je spotreba. Inak mas pravdu,ze je to pohodlne, ale to by ma nebavilo.
Niekedy Ťa môžem previezť v mojej VeBe s automatom, žiadne prehnané otáčky a žiadne dusenie motora
To bolo možno pred 20. rokmi alebo, možno keď je slabý motor.
Moderný automat má navyše aj premostenie meniča, od 70 je to pri Vectre bez sklzu.
Novšie automaty premostia menič aj na iných rýchlostných stupňoch.
A spotreba? Kto rieši spotrebu? Žijeme predsa preto, aby sme jazdili.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
Zedci
No ja to chcem niekedy v auguste... Chcel by som VeCe Caravan 1.9CDTI 88KW (aby nemal nalietane vela km tak okolo 120tis co ja viem) v plnke okrem koze, a ten kremovy interier. Ak by sa nasla tak automat :-) a uz tu po facelifte 2006 a aby ma to vyslo tak max 8500€ aj s prihlasenim a so vsetkym. Ak by bolo malo penazi tak potom aj manualna prevodofka moze byt. Kamos ma aj daky bazar ci nie ? Ako by som potom riesil uver lebo vlastne prostriedky mam tak 65% zvysok na uver...Palizer napísal:Nieje problem doviez auto, staci mat predstavu, co chces a kolko chces investovat. Na VeBe som cakal tri tyzdne a VeCe som mal za tyzden.Zedci napísal:Nemec ten sa o auto stara ako nikto. Frajerka ma z Nemecka New Beetle, spolu sme ho hladali a nemoze sa stazovat. Je to 99tka ma 120tis ale interier ako novy, auto bez chyby, krasne. Absolutne sa nic nepokazilo za skoro rok. Akurat som menil v zadu kotuce a platnicky a samozrejme rozvody. Ale to su bezne veci.
To Palizer
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
Vectra Caravan
No tak ti poviem ze to bude mat dovozca co robit a zapoti sa.
Doviezt vectru podla tvojich podmienok nebude easy...
Len tak narychlo som to omrkol a podarila sa iba jedna, sice v kozi a s manualom ale z Italie...
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vg2tzzhg44nq
No vela zdaru
Len tak narychlo som to omrkol a podarila sa iba jedna, sice v kozi a s manualom ale z Italie...
No vela zdaru
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
-
Zedci
Re: Vectra Caravan
No ta je pekna, ako nevadi mi ked to nieco mat nebude, ak sa mi nejaka bude pacit a nebude mat automat tak budem mat manual. A nemusi mat navigaciu lebo si myslim ze s tym by bol len ostara ked je tam zabudovana a bude aj jazyk iny a mapy asi nezaktualizujem :-)24petusko napísal:No tak ti poviem ze to bude mat dovozca co robit a zapoti sa.
No vela zdaru
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Podla mna by nebol problem. Kremovy interier je polokoza, nie? Facelift sa zacal robit kratko pred rokom 2005. Rok vyroby 2006, plna vybava by vysla na tych 8500eur (v cene je STK, Originalita, Reciklacny) Ty zaplatis 66eur u vas v meste za znacky. Inak o nic ine sa nestaras. Stymi Km, to bude problem ja mam 2007 a ma najazdene 120000km. Nemci vela jazdia, no...mozes najst menej, ale urcite stocene. Zapadnar v priemere na trojrocnom aute najazdi 150000km,takze tak! Ten kamos ma predajnu,ale nie bazar. By si si musel vybavit bezucelovy uver v banke.Zedci napísal:No ja to chcem niekedy v auguste... Chcel by som VeCe Caravan 1.9CDTI 88KW (aby nemal nalietane vela km tak okolo 120tis co ja viem) v plnke okrem koze, a ten kremovy interier. Ak by sa nasla tak automat :-) a uz tu po facelifte 2006 a aby ma to vyslo tak max 8500€ aj s prihlasenim a so vsetkym. Ak by bolo malo penazi tak potom aj manualna prevodofka moze byt. Kamos ma aj daky bazar ci nie ? Ako by som potom riesil uver lebo vlastne prostriedky mam tak 65% zvysok na uver...Palizer napísal:Nieje problem doviez auto, staci mat predstavu, co chces a kolko chces investovat. Na VeBe som cakal tri tyzdne a VeCe som mal za tyzden.Zedci napísal:Nemec ten sa o auto stara ako nikto. Frajerka ma z Nemecka New Beetle, spolu sme ho hladali a nemoze sa stazovat. Je to 99tka ma 120tis ale interier ako novy, auto bez chyby, krasne. Absolutne sa nic nepokazilo za skoro rok. Akurat som menil v zadu kotuce a platnicky a samozrejme rozvody. Ale to su bezne veci.
To Palizer
- Palizer
- Strieborný užívateľ

Re: Vectra Caravan
Celkom dobre vyzera,ale ten predok auta, sedi dobre? Inak tie km su podla mna nerealne 8)24petusko napísal:No tak ti poviem ze to bude mat dovozca co robit a zapoti sa.
No vela zdaru
-
Zedci
To si vybavim cez banku ako autouver. Len prvo bude treba zmluvu na auto ale to nebude problem. Tak sa mam potom este ohlasit v lete.... ci ? :-) Ako casto on chodi ?Palizer napísal:Podla mna by nebol problem. Kremovy interier je polokoza, nie? Facelift sa zacal robit kratko pred rokom 2005. Rok vyroby 2006, plna vybava by vysla na tych 8500eur (v cene je STK, Originalita, Reciklacny) Ty zaplatis 66eur u vas v meste za znacky. Inak o nic ine sa nestaras. Stymi Km, to bude problem ja mam 2007 a ma najazdene 120000km. Nemci vela jazdia, no...mozes najst menej, ale urcite stocene. Zapadnar v priemere na trojrocnom aute najazdi 150000km,takze tak! Ten kamos ma predajnu,ale nie bazar. By si si musel vybavit bezucelovy uver v banke.Zedci napísal:No ja to chcem niekedy v auguste... Chcel by som VeCe Caravan 1.9CDTI 88KW (aby nemal nalietane vela km tak okolo 120tis co ja viem) v plnke okrem koze, a ten kremovy interier. Ak by sa nasla tak automat :-) a uz tu po facelifte 2006 a aby ma to vyslo tak max 8500€ aj s prihlasenim a so vsetkym. Ak by bolo malo penazi tak potom aj manualna prevodofka moze byt. Kamos ma aj daky bazar ci nie ? Ako by som potom riesil uver lebo vlastne prostriedky mam tak 65% zvysok na uver...Palizer napísal: Nieje problem doviez auto, staci mat predstavu, co chces a kolko chces investovat. Na VeBe som cakal tri tyzdne a VeCe som mal za tyzden.