spiatočka cez zuby
Moderátor: macil
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Sorac ja uz som muesl ist spat, teraz uz pojdme aj do skoly este ideme na jednom forde otacat klapku lebo sa da otoct len do 1/3, nechapem preco ale aj mi to bolo divne preco ma 1.25 55KW a 1.3 37KW mozno sa nam nieco podari...
Ten motor som vyberal z tej bielej z predchodziej.No nepodarilo sa mi ju preadat este vtedy funkcnu bez chladica za 1000sk tak som si s nej povybral nejake veci motor hlinik vstrek hlavu mam, svetla RJ a musel som ju dat zosrtoti lebo poistka bla dost vysoka a uz aj mestky ma obhanali ze nemoze to tam dhlo stat...
STK som tam mal este na rok EK nie.
A na tejto cervenej STK bola pri kupe EK som dorobil teraz
Cele hentie merania a neviem co este vymysla v tej vlade stalo viac ako cele auto
Ten motor som vyberal z tej bielej z predchodziej.No nepodarilo sa mi ju preadat este vtedy funkcnu bez chladica za 1000sk tak som si s nej povybral nejake veci motor hlinik vstrek hlavu mam, svetla RJ a musel som ju dat zosrtoti lebo poistka bla dost vysoka a uz aj mestky ma obhanali ze nemoze to tam dhlo stat...
STK som tam mal este na rok EK nie.
A na tejto cervenej STK bola pri kupe EK som dorobil teraz
Cele hentie merania a neviem co este vymysla v tej vlade stalo viac ako cele auto