ad 1/ keby som vedel kde bývaš tak ťa ohlásim, boli sme v PD tak hovorím manželke že keď ideme okolo zbehneme pozrieť či tam nemáš auto, my sme tam už boli predtým , mal si tam odparkovanú vtedy len bielu Asci
ad 2/ mám otáčkomer, ten mala každá 1.8-ka GT sériovo, ty máš prístrojovku z iného modelu, mne sa však javí , že celá Ascona je 1,6 a je v nej osadený motor 1.8i, preto ti ten otáčkomer chýba , ako aj elektrické okná vpredu, predný spojler a predné hmlovky, to boli tiež súčasť základnej výbavy GT modelov 1.8i a 2.0i
ad 3/ ten zámok nemám zatlačený, to je tak riešené a práve to mi niekedy pije krv, že ja musím vytiahnuť kľúčik zo zapaľovania, keď chcem ísť do kufra, a nedá sa tam v tomto prípade hodiť ani centrál.Mne bude stačiť len mechanika, zámok si prehodím s tým sa pohrám, už som to spomínal že na všetkých troch modeloch Ascony som mal takýto zámok a nemal som to šťastie natrafiť na ten stláčací, on síce bol v Handlovej, tam mal jeden pán tiež dve Ascony 1.6 a obidve mali taký zámok ako ty, ale nechcel mi ho predať.
ad 4/ ešte dve fotečky