klimatizácia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ten chlapík mi povedal že na klíme sú snímače alebo snímač tlaku.Kontroluje či je nízky tlak alebo vysoký.A ak je zlý,tak sa klíma nezapne.Kompresorom točí,ale nechladí(asi tam nepustí prúd alebo čo)Tak je to ošetrené aby sa niečo nepo.ralo.Ja do toho nevidím,tak som mu uveril.A prečo nie.Ale.Keď som to nemal naplnené,tak mi zaplo svetielko na tlačítku,ventilátor a to bolo všetko.Teraz mi to spraví aj taký zvláštnu zvuk od motora(ako keď sa zapne chladnička,ale moc to neni počuť)a klíma začne chladiť po cca 15 sec.Ale mne nič nehrkoce.Chvalabohu 
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
- loocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2007, 13:20
[quote="fanuc"]Ten chlapík mi povedal že na klíme sú snímače alebo snímač tlaku.Kontroluje či je nízky tlak alebo vysoký.A ak je zlý,tak sa klíma nezapne...
no ved uvidime, dufam, ze sa tam minula len napln. ved dnes tam idem. som strasne zvedava, ako to dopadne.
no ved uvidime, dufam, ze sa tam minula len napln. ved dnes tam idem. som strasne zvedava, ako to dopadne.
OPEL ASTRA G r.v. 2000 1,4 16V 66 kW
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- loocky
- Bronzový užívateľ

funguje to
cawes, akurat som prisla domov z GA, klima naplnena, a dokonca aj funguje. bolo tam tej plniacej zmesi len trochu. ale naozaj to trvalo len chvilku a panko bol super. pokecali, zaplatili a hajde domov. takze funguje to, dal mi tam aj to farbivo, vsetko ok. som velmi rada fanuc, ze si mi ho poradil. v sobotu ides do senca na ten zraz? zatim
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- loocky
- Bronzový užívateľ

fanuc
fanuc este raz ti vvelmi pekne dakujem za skvely tip. tak si uzi malinku, ved urcite bude vela prilezitosti na stretnutie na zraze. cia
EDICIA 2000
EDICIA 2000
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
Rozvody vymenené aj vodná pumpa + sviečky + klinový remeň + olej,filter + palivový filter (11 000Sk)rado dinus napísal:Cau rozvody si uz vymenil?fanuc napísal:Loocky,hovoril som že to dopadne dobre.Do senca nemôžem.mám takú milú povinnosť.Kamarátovi sa narodila dcéra,tak ju ideme kuknúť.Možno nabudúce.Ale prajem všetkým kopec zábavy.
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Slusna cena,ale da sa aj lacnejsiefanuc napísal:Rozvody vymenené aj vodná pumpa + sviečky + klinový remeň + olej,filter + palivový filter (11 000Sk)rado dinus napísal:Cau rozvody si uz vymenil?fanuc napísal:Loocky,hovoril som že to dopadne dobre.Do senca nemôžem.mám takú milú povinnosť.Kamarátovi sa narodila dcéra,tak ju ideme kuknúť.Možno nabudúce.Ale prajem všetkým kopec zábavy.
-
Sršeň
A čo to hrkotanie, po naplnení to prestalo? Mne tiež prestala ísť klima, potvora jedna a tiež to ma dáke divné zvuky. Som si myslel že je to ložisko na kompresore.loocky napísal:a ako si prisiel na to, ze ti nesla klima. len tak, ze si ju zapol a nechladilo to, alebo to aj hrkotalo? ci nevydavalo to nijake zvuky? ja idem v stredu do GA na tu klimu.
-
Lea
kedže sa nam otepluje, mna tiež tento týžden čaká vymena naplne do klimatizácie, lebo už zapínam ventilátor na 5 stupen ale len to hučí a efekt tak 30%... tak najprv samozrejme zhanam nový pelový filter, lebo cena orig. Opel stojí 1500.- pre mna, ale už sa risuje niečo za 600.- + vymena naplne- samozrejme aj test tesnosti s kontr. látkou za 800.- takže dokopy to budem mať lacnejšie, ako samotný orig. filter... + mam kupený spray na dezinfekciu všetkých prieduchov - na doporučenie macila ešte minulý rok, takže už mi bude z prieduchov fukať len svieži, studený až možno mrazivý vetrík .... xixixi
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Ja som sa bol nedávno v jednej firme tu v KE opýtať, čo by stálo doplnenie, resp. odsatie a znovunaplnenie a vyblafli na mňa nejakých 1189,-Sk a to je ešte ten najlacnejší z troch programov starostlivosti o klímu. Tak, reku, chvíľu ešte počkám.
Košičania, prešovčania, kde si nechávate plniť autoklímu a koľko to stojí.
Teda ona, tá moja, chladí, ibaže neviem či dostatočne, nemal som možnosť si to porovnať, tak ju chcem nechať preventivne preplniť a prípadne aj prekontrolovať.
Košičania, prešovčania, kde si nechávate plniť autoklímu a koľko to stojí.
Teda ona, tá moja, chladí, ibaže neviem či dostatočne, nemal som možnosť si to porovnať, tak ju chcem nechať preventivne preplniť a prípadne aj prekontrolovať.
-
Sršeň