Kajo napísal:Podľa mňa Ti stačí "len toto".
Treba však dať pozor, aby "len toto" dobre dosadlo do toho hliníkového dielca.
A nevieš, nedalo by sa "len toto" meniť aj v C-čkových CDTi-čkách? Alebo tam je ten termostat iný?
Moderátori: dulo, buci_vectra
Majda napísal:no tak vcera som to skusal, dal som mu trosku na prdel a zohrialo sa v pohode na 93 a ukazalo aj na palubovke aj na display aj ked som strcil teplomer do nadrzky. Ale pri normalnej jazde sa nechce a nechce potiadne zohriat. Tak tym padom dam asi karton lebo termostat je potom dobry nie ?
Majda napísal:no tak vcera som to skusal, dal som mu trosku na prdel a zohrialo sa v pohode na 93 a ukazalo aj na palubovke aj na display aj ked som strcil teplomer do nadrzky. Ale pri normalnej jazde sa nechce a nechce potiadne zohriat. Tak tym padom dam asi karton lebo termostat je potom dobry nie ?
RASTY napísal:Majda napísal:no tak vcera som to skusal, dal som mu trosku na prdel a zohrialo sa v pohode na 93 a ukazalo aj na palubovke aj na display aj ked som strcil teplomer do nadrzky. Ale pri normalnej jazde sa nechce a nechce potiadne zohriat. Tak tym padom dam asi karton lebo termostat je potom dobry nie ?
ukazuje ti teplotu dvojmo?. .ako to?.. mne len ručička na palubovke...
Spohrelt napísal:RASTY napísal:Majda napísal:no tak vcera som to skusal, dal som mu trosku na prdel a zohrialo sa v pohode na 93 a ukazalo aj na palubovke aj na display aj ked som strcil teplomer do nadrzky. Ale pri normalnej jazde sa nechce a nechce potiadne zohriat. Tak tym padom dam asi karton lebo termostat je potom dobry nie ?
ukazuje ti teplotu dvojmo?. .ako to?.. mne len ručička na palubovke...
Ak mas BC, tak podrz asi 10 sekund tlacitko settings a tlacidlom BC potom listujes v menu a najdes Coolant C , to je ta druha hodnota, ktoru si mozes porovnat s teplotou v nadrzke, alebo s rucickou teplomera na palubovke.
fefko napísal:tu je video
http://www.youtube.com/watch?v=8wnpoLUU7q4