zmena podsvietenia prístrojovky a budíkov na kúrenie

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

mas to pekne taky69 :wink:
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
mathev
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

dufusko napísal:Ahojte,

Ja som akurát začal s čalúnením mojej Astričky. Je to piplačka , ale myslím , že to bude stáť za to... :D :D Dúfam , že to do Duchonky stihnem........
calunenie som robil minuly rok a je to fakt piplacka odnitovat cele astracke dvere a potom naspet privarit s novym potahom...

mozes napisat aky mas na to system? docela ma to zaujima lebo my sme to odvarili pajkovackou a potom sme do toho plastu privarili novy "nit" z gumy a spet privarili. drzalo to zozaciatku super len casom ked sa rozoberali niekolkokrat dvere sa mi ich niekolko odlomilo a nedrzi to na niektorych miestach najlepsie tak planujem prerobit len neviem aky system zvolit :)
wlassto

Príspevok od používateľa wlassto »

po-pi-co-vka taky :coolp: , dobré to je, skúsim si ja niečo podbné urobiť, len bojím sa že mi to ukradnú svineeee :morons:
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taky69 »

chausj napísal:mas to pekne taky69 :wink:
vďaka \:D/ ešte to nieje dokončené bo mi chýba podsvieteie ovládačov na kúrenie
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

pekné to je, aj ked mne osobne tam nejak neladí to že je to viac farebné...Ale inak je to pekné
spidy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
Auto: Nemám auto
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spidy »

Grave Digger kdo ti robyl flock????? A čo ta to stalo a ako dlho
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Flock asi 2 týždne v Košiciach.Komplet všetky plasty v aute okolo 10 000 Sk.
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Počujte ludia ked mám astru F 1.4i s motorom X14NZ a mám prístrojovku bez otáčkomera a rád by som si tam zadovážil s otáčkomerom s iného opla ale neviem či mi to bude fungovať. A či tam na motore bude čidlo abo čo ktomu treba vlastne....díkes
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dufusko »

Dvere som ešte nerobil , zatiaľ som očalúnil všetky spodné plasty a mám nový koberec na podlahe. Myslel som si , že to do Duchonky stihnem všetko , ale môj zamestnávateľ bol proti a nedal mi dovolenku
Opel Astra F 1.6i C16NZ
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

taky69 napísal:Počujte ludia ked mám astru F 1.4i s motorom X14NZ a mám prístrojovku bez otáčkomera a rád by som si tam zadovážil s otáčkomerom s iného opla ale neviem či mi to bude fungovať. A či tam na motore bude čidlo abo čo ktomu treba vlastne....díkes
Bez problémov , ja som si vymenil z Vectra A a šlape bez problémov , bez úprav.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

a sadlo to tam presne abo si niečo aj upravoval dopasovával??a čo ktomu potrebujem ak to xcem spraviť??? aj nejaká kabeláž abo lanko čo zapojím do otáčkomera??
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

taky69 napísal:a sadlo to tam presne abo si niečo aj upravoval dopasovával??a čo ktomu potrebujem ak to xcem spraviť??? aj nejaká kabeláž abo lanko čo zapojím do otáčkomera??
Akurát som musel pripojiť 3ks káblu na snímač počtu najazdených kilometrov,ktorý je na zadnej strane tachometra , pretože tá druhá prístrojovka bola z Cavaliera - anglická verzia Vectry a mal tacho v míľach.Ináč nič.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

dufusko napísal:
taky69 napísal:a sadlo to tam presne abo si niečo aj upravoval dopasovával??a čo ktomu potrebujem ak to xcem spraviť??? aj nejaká kabeláž abo lanko čo zapojím do otáčkomera??
Akurát som musel pripojiť 3ks káblu na snímač počtu najazdených kilometrov,ktorý je na zadnej strane tachometra , pretože tá druhá prístrojovka bola z Cavaliera - anglická verzia Vectry a mal tacho v míľach.Ináč nič.
no takže z toho mi vyplýva že ked tam xcem dať prístrojovku s otáčkomerom z astry F tak len vymením prístrojovku a malo by to šlapať...
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

taky69 napísal:
dufusko napísal:
no takže z toho mi vyplýva že ked tam xcem dať prístrojovku s otáčkomerom z astry F tak len vymením prístrojovku a malo by to šlapať...
Áno , čo sa týka otáčkomera. Ak chceš , aby Ti dobre ukazovali budíky teploty a paliva , musíš vymeniť čidlo so správnou hodnotou , alebo zaradiť paralerne odpor 160-180Ohm. Na palivo , musíš vymeniť bežec z Vectry , alebo si zvykneš , že Ti bude ukazovť viac paliva , ako v skutočnosti je. Rozdiel je asi 10l.[/quote]
Naposledy upravil/-a dufusko v 15 Júl 2007, 12:24, upravené celkom 1 krát.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
spidy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
Auto: Nemám auto
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spidy »

dufusko napísal:
taky69 napísal:
dufusko napísal: Akurát som musel pripojiť 3ks káblu na snímač počtu najazdených kilometrov,ktorý je na zadnej strane tachometra , pretože tá druhá prístrojovka bola z Cavaliera - anglická verzia Vectry a mal tacho v míľach.Ináč nič.
Áno , čo sa týka otáčkomera. Ak chceš , aby Ti dobre ukazovali budíky teploty a paliva , musíš vymeniť čidlo so správnou hodnotou , alebo zaradiť paralerne odpor 160-180Ohm. Na palivo , musíš vymeniť bežec z Vectry , alebo si zvykneš , že Ti bude ukazovť viac paliva , ako v skutočnosti je. Rozdiel je asi 10l.
[/quote]

boze co tu riešite vy dvaja ?? ved ked chces mat aj otačkomer taky tak kup s vykonnejsej astry tvojho typu a mas to bez problemov ak chces zavolam dodavatelovy a mas origynal a ked tak chlapikovy na vrakoviste a tam sa ties nieco najde
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

jj spidy ešte že ťa tu máme....cmuky :lol:
1menem
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 06:15

Príspevok od používateľa 1menem »

Zdravim,nechcem zbytocne zakladat novu temu.Ako to je s osvetlenim interieru astra G,byva svetlo aj s vypinacom?Lebo sa mi vobec nepaci ze ho nemozem vypnut ked mam otvorene dvere.Rozmyslam tam zabudovat prepinac.Dalej,ked zapnem ofuk a dam ho napr na ofuk skla, alebo noh,tak citim ze vzduch je tlaceny aj zo strednych a bocnych vyduchov ako je radio.Ako to mate vy?Ved ked dam ofuk na sklo nikde inde by vzduch nemalo tlacit ani trochu..Neviem ci sa klapka dobre nataca.Nema s tym niekto skusenost?Vdaka za radu.
ASTRA G 1,6 16V 2005 z16xe
]
taky69
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

no čo sa týka toho pustenia ofuku na okná tak to mám aj ja že mi ide aj napriek tomu zo stredových fukárov vzduch, tak som to rozobral a je tam taká klapka ktorá zrejme uplne nedolieha na potrubie kúrenia tak preto ti prefukuje aj tadiallll...zatial som to nejak neriešil ale asi ako príde zima tak to budem musieť spraviť ,abo rozober prístrojovku a zapchaj to potrubie čo ide do stredových fukárov nejakou handrou a nebude ti to fúkať :lol: :lol: , a čo s týka to ho stredového osvetlenia tak asi nie bo ani na F.kových neboli tak som to tam s otcom dorobili...jednoducho sme vyrezali do stropného svetla svetla miesto na malý vypínač a napojili sme nato káble čo šli do svetla a je to. Ked potrebujem mať vypnuté stropné svetlo pri otvorených dverách jednoducho vypnem s vypínačom a je to 8)
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Sám Opel v príručke k autu odporúča, pri prepnutí ovládača na ofuk predného skla, stredové, prípadne aj krajné výduchy uzatvoriť.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"