Palubny pocitac
Moderátori: dulo, buci_vectra
- fefko
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2009, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
caute.no takze som odpojil konektor cidla vonkajsej teploty,skontroloval som ho ci tam nieje nejaky bordel,alebo nieco a zapojil ho spat.potom som zapol zapalovanie a na chvilku (asi 1s) mi na displeji ukazalo -40°C a hned naskocila aktualna teplota 7°C.skusal som vypinat a zapinat zapalovanie parkrat a to pismeno F sa tam neobjavilo.vzdy sa ukazala aktualna teplota.to F sa objavovalo predtym iba sem tam,tak casom sa uvidi ci to bol iba zly kontakt v cidle vonkajsej teploty.dufam,ze to F sa tam uz nikdy neobjavi 
Opel Vectra C 2.0 DTI 16V Comfort 2005
-
Specimen
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2010, 13:39
- Auto: Vectra C
fefko: to F sa tam objavuje z casu na cas aj mne, ale zvycajne tam do dvoch minut naskoci normalna vonkajsia teplota tak som to ani nejak neriesil... ja mam u seba na aute snad vsetky kontakty zle, jedno zadne svelo piska, druhe bzuci atd. no radost 
Inak tak ma napadlo, palubny PC nemam napriek tomu ze mam ten vacsi displej, staci ked sa tam doinstaluje ten palubny PC, nechybaju mi napriklad nejake cidla na meranie spotreby a pod? Nerad by som aby sa tou instalaciou tam nieco rozhasilo...
Inak tak ma napadlo, palubny PC nemam napriek tomu ze mam ten vacsi displej, staci ked sa tam doinstaluje ten palubny PC, nechybaju mi napriklad nejake cidla na meranie spotreby a pod? Nerad by som aby sa tou instalaciou tam nieco rozhasilo...
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
nerozhasí sa Ti nič ,ale udaj z PP je iba informatívny s učitou odchýlkouSpecimen napísal:Stale som sa na to este neodhodlal, oplati sa mi to vobec? Mam strach aby sa tam tym zasahom nieco nerozhasilo a narobim si zbytocne par problemov navyse, s akou odchylkou meria PP a ake ma vlastne funkcie? Lebo doteraz som si spotrebu ratal podla tankovani
na presnejšie udaje by sa musela urobit korekcia spotreby
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
iurai
palubny pocitac, zaujimave funkcie:Specimen napísal:Stale som sa na to este neodhodlal, oplati sa mi to vobec? Mam strach aby sa tam tym zasahom nieco nerozhasilo a narobim si zbytocne par problemov navyse, s akou odchylkou meria PP a ake ma vlastne funkcie? Lebo doteraz som si spotrebu ratal podla tankovani
priemerna spotreba
dojazd
priemerna RYCHLOST
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Prejdi si túto sekciu - http://forum.opelclub.sk/viewforum.php?f=125
niečo podobné sa tam tuším riešilo.
niečo podobné sa tam tuším riešilo.