myslím, že sme potrebovali niekoho takého. vyzerá, že ma prehľad, veď VW má vo svete veľké slovo, tak asi vie ako to funguje a ako to skúsiť napraviť. hlavne, vyrábať to, čo ľudia chcú, dávať im príležitosť podieľať sa na nových modeloch, snažiť sa ísť vlastnou cestou a nie si len brať modely od fiatu, renaultu a pod.
postavili novú astru? a zrazu nový hyundai i 30 rovnaký ako astra, i40 sw niečo medzi insigniou a astrou, i20 čistá corsa a najnovšie sa chytila aj KIA so svojou CEE´D. proste niekedy je strašne ľahké si pomýliť i30 a Cee´d s astrou. a prečo doteraz nerobili taký dizajn ako teraz? síce sa mi to zdá čudné, ale aspoň som hrdý, že iné značky stavajú svoj marketing a predajnosť na dizajne oplu
čo sa týka pohodlia v aute? áno, sedieť v BMW, AUDI, MB je iná káva, ale Opel ma jedné z najpohodlnejších sedačiek čo som sedel. dostali certifikáty od nemeckých ortopédov aj na základné sedačky a to nehovorím o prémiových(príplatkových), to je nebo a dudy. to jak sedieť na vybračnom a pohodlnom obláčiku. a tie športové RECARA? ajaj

to už som od nejedného počul, že opel si dáva strašne záležať na sedačkách a výsledok? lavičky v Mitsubishi Pajero, stolička v Mazde 3, dereš v Octavii 1 a ani golf nemá najmäkšie sedačky, to sú proste strašné sedačky. i keď mazdou som precestoval za mesiac 4500km, tak sa to dalo, ale oplácke pohodlie chýba. na toto som veľmi hrdý
ja pevne verím, že sa im podarí vytiahnuť firmu z biedy. majú na to, ja už teraz premýšľam, že prišetrím na adam