Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Hlasim privhod na miesto stretnutia... zatial nik.. tak cakam sam...
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
:oops: ja doma :? zle zacal dnesny den, nestiha sa nic . teraz sme len poodvazali suť a stromy co som spiloval.
bavte sa , prajem pekny den.
Dulo aspon ty sa drz povodneho planu
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
I keď len na chvíľku ale predsa , stretko bolo super
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false; nie som na fejsbúku
Hej, hej paradne bolo, uz sme aj my doma ... este sme sa zdrzali (my, co sme sa az tak neponahlali domov) a pozreli si kus druhej, a celu tretiu tretinu hokeja .... poviete si, ako sme to tam mohli pozerat, ved v Likavke v kolibe TV nemaju... no nemaju, ... ale nam to nevadilo.
Aha
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Pred piatimi minútami som dorazil domov. Pár nás to ešte zaklincovalo motokárami v LM a večerou v mekáči.
Bolo fasa.
Lukas a čo si sa neozval, veď sme sa furt obšmietali okolo Oplov na parkovisku pred kolibou.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
a tak ja som dosiel az pred polnocou, lebo po stretku este na grilovacku ku kamaratovi.. fajne bolo na oboch akciach, hokej som pocuval cestou domov...
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual Srsen - Opel Corsa A 1,2 Krumplik - Opel Corsa B 1,2 Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6