Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
chalani a teda lepšie povedané osadenstvo....mrzí ma, že som nedošiel...teraz som dorazil do Terchovej.
Fakt sa to pretiahlo, lebo som kolesá aj nahadzoval priamo na mieste, plánoval som však na otočku.
Tak si aspoň pozrite dôvod, že prečo som neprišiel
Andy, v inej téme som zaznamenal tvoje pozvanie semkaj na ministretko do ZA. Milerád, však som tam často, no tentokrát som cez ZA len preletel (doslova, keby ma chytili, som bez papierov) vo štvrtok v noci a do zajtra som stále na Morave.
See you next time
No ja som uz chalanov nechal v stychu 2x po sebe ;/ co ma velmi mrzi....ked nas bude viac, bude to lepsie. Ved napokon ked to ma byt zraz nech to je aspon vidno
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Mal som byť dnes doma a robiť jedno auto - alternátor a som v robote, tak robiť budem večer. Zajtra doviesť na vozíku to, čo som mal dnes a dorobiť altík. A to mám ešte pneu v kufri na vyváženie, nech konečne prezujem, bo zima je už fúúúčč
Naposledy upravil/-a jupaza1 v 06 Máj 2013, 09:51, upravené celkom 1 krát.
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan