Ako na spotrebu?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Eisy
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Ako na spotrebu?
Bolo bolo. Nejako zdrazeli. Teraz je porovnatelne ako u nas. Ja som uz pred tyzdnom nadaval a vcera ked som siel tak tiez. Disel cez 1.1
predtym nieco nalo cez 1e
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: Ako na spotrebu?
Kde? Vo Zvolene v Metre za 1.20€
-
peteri.numelin
Uz som ti povedal, ze byvas na zlej adrese.
v stredu, Metro Devinska Nova Ves.
inak, pisem o nafte, lebo o nej je debata.
benzin bol za 1,12.
v stredu, Metro Devinska Nova Ves.
inak, pisem o nafte, lebo o nej je debata.
benzin bol za 1,12.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
My tu máme len trolejbus. 
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
V centre už nemáme a kto vie ako to dopadne. 
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Bydlisko alt: Brno
- LukášPB
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 12:45
- Auto: Omega B
Tak po Rakúsku sa už ani do Polska neoplatí chodiť tankovať naftu. Včera som tam bol a je to cca to čo u nás na tých lacnejších pumpách, celková trasa 1250km, na nádrž som spravil 1105km a ešte mi len zasvietila rezerva, trip podla palubáku 4,3l/100, real podla dotankovania 4,55l/100, samozrejme kufor naplnený až po strop, ešte aj na zadnej sedačke bolo po strop plno
a + 3 ludia.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
-
peteri.numelin
naplnený po strop.... len dúfam, že nie bandaskami s palivom 
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
Chalani, čo vaše 2,5i litre V6 a spotreba?
Budem rád reálnym hodnotám aj majiteľov 3.0, ktoré dosiahli pri svojom používaní.
len taký pokus o prieskum, prosím o skutočný odhad, ktorí ste dosahovali...

Budem rád reálnym hodnotám aj majiteľov 3.0, ktoré dosiahli pri svojom používaní.
len taký pokus o prieskum, prosím o skutočný odhad, ktorí ste dosahovali...

- LukášPB
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 12:45
Kukni spritmonitor celkom mi to sedelo.
S 2.5 sa dá dialka zajazdiť v pohode za 7,5l bez nejakého obmedzovania, okresky myslím. Na dialnici okolo 9. Mesto 10-11. Ked som chodil v zime čisto trasu 2km tam ráno a 2km späť večer, oboje v zápchach a na semaforoch, tak som mal priemer 14.
To ked som ešte nemal LPG.
Zober 3.0 V6 a automat, tam už je malý posun na spotrebe smerom hore, a zvezenie úplne iná úroveň.
S 2.5 sa dá dialka zajazdiť v pohode za 7,5l bez nejakého obmedzovania, okresky myslím. Na dialnici okolo 9. Mesto 10-11. Ked som chodil v zime čisto trasu 2km tam ráno a 2km späť večer, oboje v zápchach a na semaforoch, tak som mal priemer 14.
To ked som ešte nemal LPG.
Zober 3.0 V6 a automat, tam už je malý posun na spotrebe smerom hore, a zvezenie úplne iná úroveň.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Spiritmonitor, mas tam uplne presne.
Ale kedze je to benzin a je citlivy "na pedal" cokolvek medzi 7.5 - 15 je realne.
Ale kedze je to benzin a je citlivy "na pedal" cokolvek medzi 7.5 - 15 je realne.
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
hej, na to som úplne pozabudol, kukol som to teraz...tak vyzerá to tak, že 2.0 - 3.0 motory je skoro to isté.
Podľa okolností....ale keď si zoberiem, že platiť cca 15 eur na 100 km jazdy...to je celkom dosť
Nechápem, ako som to doteraz z toho takmer 200 eurového platu mohol pokryť, každý druhý deň si chodiť autíčkom...
Asi mi to za ten komfort ísť si kedy chcem, kde chcem a ako chce, stálo...viac než MHD/SAD
Podľa okolností....ale keď si zoberiem, že platiť cca 15 eur na 100 km jazdy...to je celkom dosť
Nechápem, ako som to doteraz z toho takmer 200 eurového platu mohol pokryť, každý druhý deň si chodiť autíčkom...
Asi mi to za ten komfort ísť si kedy chcem, kde chcem a ako chce, stálo...viac než MHD/SAD
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
este si popremyslaj ake dlhe jazdy podniknes a kolko km to mas. ja ked idem do prace a z prace. idem uplne pianko tak spotrebu mam 10L... do prace to mam asi 7,5-8km jazdim sam. ak uz sme 4osoby spotreba je 11L .. ak robim viac ako 30 km uz je spotreba 9,5 pri normalnej jazde aj obcas motor vytocim ked predbieham a tak. ked nepozeram na spotrebu a idem ako sa mi chce.. ale nie agresivne
a ked tu dialku viac ako 30km idem s lahkou nohou ako do prace tak spotreba 8,5-9L
a ked tu dialku viac ako 30km idem s lahkou nohou ako do prace tak spotreba 8,5-9L
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
peteri.numelin
Asi tak.
Tych 15 litrov na 100 urobis iba v letnej mestskej zapche s pustenou klimou, co ti v ZA nehrozi prakticky nikdy.
3.0 automat mam dlhodobo priemer na 9,5 -10 benzinu, ale akiste vies, na okreskach aktivne obieham, dialnicu idem 130-140 a v tejto spotrebe je aj mestska premavka (cca20%). a to som mal doteraz totalne nahouby (ne)pozapajane podtlaky, co mohlo mat negativny vplyv na spotrebu.
cisto mestska premavka si vypyta 12,5.
lahka noha mimo mesto sa bezproblemovo vojde vzdy do 8,5 aj s vyjazdom z jedneho mesta a vjazdom do druheho, nielen medzi cedulkami ohranicujucimi hranicu obce
Tych 15 litrov na 100 urobis iba v letnej mestskej zapche s pustenou klimou, co ti v ZA nehrozi prakticky nikdy.
3.0 automat mam dlhodobo priemer na 9,5 -10 benzinu, ale akiste vies, na okreskach aktivne obieham, dialnicu idem 130-140 a v tejto spotrebe je aj mestska premavka (cca20%). a to som mal doteraz totalne nahouby (ne)pozapajane podtlaky, co mohlo mat negativny vplyv na spotrebu.
cisto mestska premavka si vypyta 12,5.
lahka noha mimo mesto sa bezproblemovo vojde vzdy do 8,5 aj s vyjazdom z jedneho mesta a vjazdom do druheho, nielen medzi cedulkami ohranicujucimi hranicu obce
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Na mojej 3.0 mesto 12,8. Vonku 9-9,5.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- jrblind84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Mar 2012, 17:13
moja 2.6 v total "pohlavný úd" prostredi 17l
ale fakt to len 1 den . mimo mesta 110 tempomat 7.5 mesto lahka noha 9.0-9.5 drifting na snehu 15l
ale za tu zabavu a defekt mi to stalo
ale za tu zabavu a defekt mi to stalo
omega b 2.6v6 24v
nahradne diely na x25xe motoricke casti
- jrblind84
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Mar 2012, 17:13
jaj a ked zapadnes tak o jedneho kona naviac inak dik Peto som sa citil dost trapne no tlacit auto ti ide aj v lakovkach a obleku 
omega b 2.6v6 24v