Netuším čo sú spätné klapky, ale idem si zistiť kde ich najbližšie od Prievidze zoženiemdikard napísal:Rixx666: v opli stoja nejakych 7€ bez spätnych klapiek

Moderátori: bukelo, buci_vectra
pre inšpiráciu https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 47#p219447" onclick="window.open(this.href);return false;clio1 napísal:ako je pekné že to hovoríte lenže mne to strieka na stierače alebo lepšie povedané pod stierače radšej by som chcel aby mi to striekalo aspoň do stredu okna!
Jedná sa o spätný ventil a najbližšie Trenčín,Žilina , alebo nejaký univerzalný v každom autoshopeRixx666 napísal: Netuším čo sú spätné klapky, ale idem si zistiť kde ich najbližšie od Prievidze zoženiem
Kedy som zmenil pohlavie? Já sa stále cítím a na 100% som chlap, tak ma ne........:evil:clio1 napísal:no ono by to šlo že by si mi to poslala po bratovi on študuje v ZA na elektrotechnickej tak tak by sa to ešte dalo....
Prepáč nevedel som podla nicku ospravedlnujem sa tak po bratovi by sa to eventuelne dalo poslaťjupaza1 napísal:Kedy som zmenil pohlavie? Já sa stále cítím a na 100% som chlap, tak ma ne........:evil:clio1 napísal:no ono by to šlo že by si mi to poslala po bratovi on študuje v ZA na elektrotechnickej tak tak by sa to ešte dalo....