Yellow_Colorz_PDT_05 Yellow_Colorz_PDT_03 Yellow_Colorz_PDT_02 Yellow_Colorz_PDT_06 Yellow_Colorz_PDT_07azmodan napísal:aňo
presne takto rozprava susedov 4-rocny syn
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Yellow_Colorz_PDT_05 Yellow_Colorz_PDT_03 Yellow_Colorz_PDT_02 Yellow_Colorz_PDT_06 Yellow_Colorz_PDT_07azmodan napísal:aňo

povetre, alebo dole kopcom bez rychlostiSpohrelt napísal:Ako na spotrebu - jeden dobry recept, ktory u mna urcite funguje - po dialnici 80km/h na stvorke, 2000 n/min, smerom po vetre, zatvorene okna a samozrejme vypnuta klimatizacia - 4,1 L/100km

Pri tvojom motore asi fakt nema vyznam hovorit o spotrebe.jakobz napísal:Tak pridám aj ja: priemer na palubnom počítači mám 11,4l na stovkuvychádza mi to aj podľa výdavkov na benzín a prejdenej vzdialenosti - na to že jazdím po Meste a trocha kľukatejšie medzimesto 50:50 celkom slušné na ten motor - a ešte mám auto krátko tak si často užívam 4-5000ot vtedy má motor najlepšie grády :oops: ale keby som riešil spotrebu tak si asi nekupujem také auto

To som si myslel aj ja, kým som si to neodsledoval. Jasné, že tempomať bude tlačiť hore kopcom, ked si človek nastaví určitu rychlosť, ale hádam hore Braniskom nepôjdem na tempomateMiro Kohut napísal:tempomat zere viac lebo za kazdu cenu udrzuje rychlost najme do kopca na dialnici je to blbost mat ho zapnutySpohrelt napísal:Jasne, na tempomat som zabudol.