Chatovica 2008 - Napady, Navrhy, Myslienky
Moderátor: macil
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
podla mna to okolie kosic je troska daleko to by som musel najmenej 3 krat tankovat kym by som tam dosielGrave Digger napísal:http://www.hotelsite.sk/bradan/
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
Grave Digger
A keď mi ideme ku Vám tankujeme menej.Raz môže byť na východe,strede a západe Slovenska.Ak by ste nemali záujem cestovať ďaleko na východ.
http://www.normandia.sk/uvod.html Nitrianske Rudno
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Grave - 100% suhlas ... a KIMI 110% ten to este blizsie to aj pesi dobehnemeGrave Digger napísal:A keď mi ideme ku Vám tankujeme menej.Raz môže byť na východe,strede a západe Slovenska.Ak by ste nemali záujem cestovať ďaleko na východ.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
a prečo nenatankuješ rovno plnú?brhy napísal:podla mna to okolie kosic je troska daleko to by som musel najmenej 3 krat tankovat kym by som tam dosielGrave Digger napísal:http://www.hotelsite.sk/bradan/
-
Grave Digger
No ja sa chystám na koncerty Iron Miaden,Metallica a Judas Priest na Čechách,Rage Budapešť ,takže uvidím koľko mi vyjde času po dovolenke na Opel zraz.A či sa mi to oplatí.Po minuloročnej skúsenosti silno pouvažujem.Ale ľudia ste boli super.Chystám sa na viacero Tuning zrazov a určite pôjdem do Nitrianskeho Rudna.Je tam pekne a super ubytovanie.Môžme sa tam stretnúť,urobiť neoficiálny miny Opel zraz.
- brhy
- Strieborný užívateľ

takze v Nitrianskom Rudne sa vidime idem aj ja a nas team.Grave Digger napísal:No ja sa chystám na koncerty Iron Miaden,Metallica a Judas Priest na Čechách,Rage Budapešť ,takže uvidím koľko mi vyjde času po dovolenke na Opel zraz.A či sa mi to oplatí.Po minuloročnej skúsenosti silno pouvažujem.Ale ľudia ste boli super.Chystám sa na viacero Tuning zrazov a určite pôjdem do Nitrianskeho Rudna.Je tam pekne a super ubytovanie.Môžme sa tam stretnúť,urobiť neoficiálny miny Opel zraz.
Sak dajme daky stred a mame to vsetci rovnako
to macil: aj ked dam plnu tak budem aspon este raz tankovat
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
190, ani 210 celú cestu nepôjdeš. Pri veľmi pesimistickom odhade predpokladám priemerku z BA do KE 9l až 10l. Samozrejme, ak nepôjdeš celú cestu na trojke.
Ja keď idem ako hovädo (aj to sa stalo) tak mám 7,5l, aj to som si pokazil na poslednom úseku z NR do BA, keď som tam držal 180.
P.S.: Predvčerom som spravil BA - KE za 40 minút.
Ja keď idem ako hovädo (aj to sa stalo) tak mám 7,5l, aj to som si pokazil na poslednom úseku z NR do BA, keď som tam držal 180.
- brhy
- Strieborný užívateľ

si letel lietadlom nie ?macil napísal:190, ani 210 celú cestu nepôjdeš. Pri veľmi pesimistickom odhade predpokladám priemerku z BA do KE 9l až 10l. Samozrejme, ak nepôjdeš celú cestu na trojke.
jak nepojdem celui cestu 190-210 ??? minimalne raz by som dotankovat musel poznam svoje auto
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
jerryl
- Opelclub Čestný člen

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
- Auto: Ampera
- Bydlisko alt: Topoľčianky
Margita-Ilona
Vážení Opelklubáci.macil napísal:No, to som zvedavý. To asi skôr prídem ja do Bratislavy.![]()
Tak OK, ešte nejaké návrhy?
Niekde v okolí Piešťan, Sĺňavy, nie je vhodné miesto?
Po minuloročnom zraze na Duchonke sa správna rada rozhodla pre hľadanie nových priestorov pre možné sústredenie našich členov a simpatizantov klubu, nakoľko nám už priestory Duchonky nestačia,
predkladám Vám jeden z návrhov možnosti zrazu "CHATOVICA 2008".
Predbežný dátum je v rozmedzí mesiaca máj,alebo september.Z majiteľom boli prejednané základné podmienky.
Celý areál by bol uzavretý len pre naše sústredenie.Je tam obrovské parkovisko a športový areál. Bola by možnosť tam bez problémov uskutočniť jazdu zručnosti.Máme zabezpečenú profi časomieru. "spanilá jazda" by bola realizovaná do Mesta Levice na hlavné námestie. Je to len pár kilometrov,takže by zostalo viac času na naše tradičné súťaže a zábavu.
Jediný háčik by bol len ten, že v bazénoch by nebola voda.Ostatné služby sú samozrejme aktuálne.Neboli by ste o nič ukrátení.
Celý zraz by musel byť mimo sezónu.Neviem či by to bol taký problém pre účastníkov zrazu.
Tu je link na rekreačné zariadenie.
http://www.margita-ilona.sk/uvod.htm
Môžete sa vyjadriť.
Ďakujem.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
macil napísal:190, ani 210 celú cestu nepôjdeš. Pri veľmi pesimistickom odhade predpokladám priemerku z BA do KE 9l až 10l. Samozrejme, ak nepôjdeš celú cestu na trojke.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***