Ako na spotrebu?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
myrec
mali by ste vsetci vy mudrlanti skusit sadnut na bycikel a ist sa previest po meste . To ze vytrcam ruku dolava asi ani jeden vodic nevnima ako to ze je to znamenie o zmene smeru jazdy cize ak chcem odbocit tak len na drzovku a pocit ked sa vam nejaky neukojeny pako obtrie o kolena mmmm bomba na to by sa mali panduri zamerat pretoze taky ignorant nema co hladat na ceste vodicky dozivotne vziat!!!
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Ahá... A to ako 90% inteligentných cyklistov nemá ani zasrané zadné svetlo, tak o tom nenapíšeš??? A potom keď zrazíž dáke ožraté hovädo, tak basu nedostaneš za zviera, ale za človeka... V prvom rade, nech sa cyklisti naučia správať na cestách...myrec napísal:mali by ste vsetci vy mudrlanti skusit sadnut na bycikel a ist sa previest po meste . To ze vytrcam ruku dolava asi ani jeden vodic nevnima ako to ze je to znamenie o zmene smeru jazdy cize ak chcem odbocit tak len na drzovku a pocit ked sa vam nejaky neukojeny pako obtrie o kolena mmmm bomba na to by sa mali panduri zamerat pretoze taky ignorant nema co hladat na ceste vodicky dozivotne vziat!!!
Ale z druhej strany máš aj pravdu... Dakedy som robil 400 kilákov týždeňne a s aroganciou vodičov či bezohľadnou jazdou som sa stretával pravidelne...
No a k tvojmu prvému dotazu - My mudrlanti si radi sadneme na bicykle, no OPEL ich zatiaľ nevyrába
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nie sú všetci vodiči arogantní a ani všetci cyklisti nie sú ožratí!! Nedávajte prosím všetkých do jedného vreca.
Som aj vodič aj vášnivý cyklista a v oboch úlohách viem ako sa správať na ceste. Taktiež stretávam aj "dobrých" a "zlých" vodičov a rovnako aj "dobrých" a "zlých" cyklistov. Ale nesúdim všetkých podľa zopár prípadov. Tiež ma to nahnevalo.
Som aj vodič aj vášnivý cyklista a v oboch úlohách viem ako sa správať na ceste. Taktiež stretávam aj "dobrých" a "zlých" vodičov a rovnako aj "dobrých" a "zlých" cyklistov. Ale nesúdim všetkých podľa zopár prípadov. Tiež ma to nahnevalo.
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
-
iurai
ked uz vodic zrazi cyklistu, aspon by nemal utekatFrenky Signum napísal:Nie sú všetci vodiči arogantní a ani všetci cyklisti nie sú ožratí!! Nedávajte prosím všetkých do jedného vreca.
-
jopr
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ani ja nerozumiem - takze dole 14% klesanim mam ist na volnobehu ???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
azmodan
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
uuuups :oops: azmodan - to ako keby si o mne napisal
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ale aj to by malo platit viac menej pre dvojhmotovy, ci nie? :?azmodan napísal:to je hlupost.. zotrvacnik sa nici podtacanim motoru ak dochadzas na krizovatku so zaradenou rychlostou a klesnu Ti otacky na 1000ot/min. pripadne menej.. vtedy odpalis zotrvacnik ale nie ked mas zaradenu rychlost a pusteny plyn = spotrebu 0
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V