Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Nerobte paniku. Ja som tam zavolal, zapísali si moje meno a požiadavku na ubytovanie. Doteraz to vždy tak bolo a nikdy nebol problém. Skôr si myslím, že problém bude hotel vôbec naplniť. :roll:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
asi ani nie... ale sú ako za poriadny hotel. zvonku vyzerá na fotkach nič moc, ale izby a celkovo interier vyzerá pekne. aj areál je v pohode, ale nejako sa mi nechce spať v hoteli. chcem ísť už v piatok, takže 2 dni v prírode. ja som im aj písal, že idem stanovať.
a to hotel je na víkend len pre nás? či ako prečo ho musíme obsadiť?
Ludia....nerobte paniku...vsetko ostava tak ako bolo dojednane...Kto chce byt v Hoteli bude v hoteli, kto chce stanovat bude stanovat.....
Hotel bude cisto len pre nas....Tak by to malo byt.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
no výborne. šak nepanikárime. proste, nemajú na výber 8)
ja chápem toho majiteľa, že chce obsadiť hotel. ale ak by vybral 1 krídlo, tak myslím, že bude mať aj tak z toho väčší business, než by čakal či mu niekto príde
Takže hlásim sa aj ja + zbytok rodinky(4ks).
Ja prídem určite na svojom aute a ak dáme s otcom dokopy calibru tak príde na nej, keď nie tak budem asi mať plné auto :roll:
no lebo mali ku nam "velmi mily" pristup.. tka sa to zmenilo po dohode celeho predstavenstva.. a mylsim, ze to je len pozitivum..
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6 MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6 Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi Pikachu - Opel Tigra A 1.4 Slivka - Opel Corsa B 1.0 Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v Orangina - Opel Corsa C 1.2 Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6 Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v Zalozak - Opel Meriva A 1.4
Preto nebude Duchonka, lebo sa v tej mocke neda kupat.... :roll:
Ak ti to je daleko, tvoj problem....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov