Carbonova folia na kapotu
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- bizzy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Júl 2010, 14:19
- Auto: Astra J
Ked uz lesklu foliu, tak od 3M, ta ti vydrzi 7 rokov....
Biely carbon by som tam ja osobne nedaval... cierna ti kasne vynikne, preco? lebo to bude licovat s celnym a zadnym oknom, bude to akoby v kuse, preto aj stlpiky si davaju ludia do cierneho carbonu a vyzera to ako v kuse...
-----------------
da sa olepit aj predny naraznik, ohyby nie su az taky problem, ale nesmu byt zasa neviem ake hlboke, folia sa tiez natiahne len do urcitej dlzky a tam sa dava aj lepidlo specialne
Biely carbon by som tam ja osobne nedaval... cierna ti kasne vynikne, preco? lebo to bude licovat s celnym a zadnym oknom, bude to akoby v kuse, preto aj stlpiky si davaju ludia do cierneho carbonu a vyzera to ako v kuse...
-----------------
da sa olepit aj predny naraznik, ohyby nie su az taky problem, ale nesmu byt zasa neviem ake hlboke, folia sa tiez natiahne len do urcitej dlzky a tam sa dava aj lepidlo specialne
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Júl 2011, 14:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Chalani ja robím polepy rôznymi farbami karbónu ale aj rôznymi mattovkami a lesklými farbami. ak by mal niekto záujem ozvite sa na afmalacky@centrum.sk, rád odpoviem každému(alebo ak si to niekto chce urobiť svojpomocne rád poradím), pri vážnom záujme viem urobiť približný návrh v PS.
Ceny: Napr karbónová kapota už od 60e.
Pekný deň )
Pekný deň )
- tomas832
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
a od akeho vyrobcu mas tu foliu?vedel by si urobit cenovu ponuku na vece na predny naraznik kapotu a spetne?afmalacky napísal:Chalani ja robím polepy rôznymi farbami karbónu ale aj rôznymi mattovkami a lesklými farbami. ak by mal niekto záujem ozvite sa na afmalacky@centrum.sk, rád odpoviem každému(alebo ak si to niekto chce urobiť svojpomocne rád poradím), pri vážnom záujme viem urobiť približný návrh v PS.
Pekný deň )
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- bizzy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Júl 2010, 14:19
- Auto: Astra J
nazdar, vcera bol za mnou jeden moj kamarat, ci mu nespravim kapotu, no a neviem preco sam som nejak neuvazoval nad karbonom, kapotu mi bude treba nejak opravit, lebo od kupy tam mam taky tukanec... striekanie by ma vyslo u kamarata 90eur, ja som rozmyslal, ze ju dam len vyklepat, tam je minimum prace, odhadujem ze zoberie 10eur a folia je teraz taka lacna, ze do 20eur na kapotu sa vojdem.... takze moja otazka smeruje skor k vam, myslite si ze by bolo celkom pekne dat na moju ciernu metlu na prednu kapotu cierny karbon + uz by som aj strechu dal a pripadne aj to "Véčko" v nárazníku čo maju astrule v strede... hmmm? a vyjde ma to o polovicu lacnejšie a mal by som aj strechu, alebo kašlať na to a dať to strieknuť.... díky za názory...
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
a presne o tom su vsetky "IN" vychytavky.za pol roka sa to uz nikomu nepaci.Lubec napísal:Mne sa to uz prestalo pacit
pekne to daj streknut a si vybaveny, lepiaca paska je dobra na lepenie oznamov, nie na opravu auta.hlavne ked si ho chces nehat dlhsie ako mesiac.
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...