Kolko platite poistku????
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ALLIANZ - mozem povedat, ze maju maximalne neseriozne jednanie, tiez mi vymer prisiel az 10 dni po lehote do ktorej som mohol dat vypoved. Nenasralo by ma to ale navysili mi poistne - nehodu som nemal! Dovod v PD a okoli bola vyssia nehodovost - OK, ale ja som nehodu nemal! Siel som do poistovne a nebyt toho ze su tam iny klienti tak chytim toho BLBA za kravatu a ..... :twisted: On ze za to nemoze, ze prisiel vymer neskor nieje jeho problem , nic nemoze spravit, a nech sa idem stazovat do Blavy adresu si najdem na zmluve.
Bol som spokojny s Allianzom - ked bol problem tak riesili vsetko rychlo, likvidacia - spokojnost, ale Koncim snimi !!! rusim aj zivotne poistky, aj poistenie domu a domacnosti. :!:
Bol som spokojny s Allianzom - ked bol problem tak riesili vsetko rychlo, likvidacia - spokojnost, ale Koncim snimi !!! rusim aj zivotne poistky, aj poistenie domu a domacnosti. :!:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Tak že poistku som zrušil, uzavrel som novú ale len do konca roka a počkám. V krajnom prípade uzavriem cez http://poistenie.natankuj.sk/ , kde mi to ponúka v Kooperatíve za menej ako 4 000 SK.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
POiNTER
Mam Alianz, auto v podpise, ... vcera mi prislo vymeranie ... vyska bonusu 55% a cena je 7054 Sk ... je to normalne? ... ked tu citam ze niektori ste sa s 2litrami zmestili do 5000sk.
Mal som predtym Koperativu... ti ma totalne nasrali, ked mi najskor vypocitali telefonicky nejakych 16tisc... potom poslali vypocet 13tisic ... tak som odisiel. (nehovoriac o tom ako sa spravali, ked som im vypovedal zmluvu).
To bolo pred dvoma rokmi.
Mal som predtym Koperativu... ti ma totalne nasrali, ked mi najskor vypocitali telefonicky nejakych 16tisc... potom poslali vypocet 13tisic ... tak som odisiel. (nehovoriac o tom ako sa spravali, ked som im vypovedal zmluvu).
To bolo pred dvoma rokmi.
-
iurai
podla mna normalna cena.POiNTER napísal:Mam Alianz, auto v podpise, ... vcera mi prislo vymeranie ... vyska bonusu 55% a cena je 7054 Sk ... je to normalne? ... ked tu citam ze niektori ste sa s 2litrami zmestili do 5000sk.
mne za 66 kW ponukali v Koop 6000 po podpisani nejakych zmien, kamosovi Koop na 66 kW dali bez nejakeho velkeho jednania 4700
ja sa domnievam, ze je to o ochote poistneho agenta zmensit si proviziu.
dalej mohlo ist o akciove ceny, ktore platia len na konci roka
odporucam Ti 3 veci:
1. navstiv poistneho agenta Allianzu, mozno Ti zmeni zmluvu a zlepsi cenu
2. predpokladam, ze termin vypovede si premeskal, tak preventivne napis vypoved uz teraz a na konci buduceho roka pojdes tam, kde sa Ti bude najviac pacit cena
3. navstiv nejakeho poistneho agenta, co sprostredkuva rozlicne poistovne, co ti poradi
-
POiNTER
No volal som do Alianzu, aj poistovakovi a vraj mi uz vacsiu zlavu nemozu dat, lebo ze tu by mi dali iba:
1) Ak by som to bol vybavil v nejake "dni neviem coho" (vypadol mi nazov), co bolo 6 tyzdnov pred nadobudnutim noveho obdobia, co je v mojom pripade 1.1.2008, dostal by som nejaku specialnu zlavu... ako uplne super, zmluva mi prisla len vcera a neviem odkial som mal vediet, ze je taka moznost... ked som sa na to pytal, tak vraj sa o tom vsade pisalo
... typicke jednanie... takze z toho uz nic nebude.
2) Ak by som mal este nejake ine poistky, tak je tam nejaky vernostny bonus.
Ono je to aj tak vsetko taky oje*b... tahaju si nas ako za povrazky... skusaju kolko dame... a ked chce clovek odstupit, zrazu vedia vyrobit aj zlavu viac ako 100%... ale ked skonci to obdobie dokedy treba vypovedat zmluvu, tak uz im je to u prdele.
1) Ak by som to bol vybavil v nejake "dni neviem coho" (vypadol mi nazov), co bolo 6 tyzdnov pred nadobudnutim noveho obdobia, co je v mojom pripade 1.1.2008, dostal by som nejaku specialnu zlavu... ako uplne super, zmluva mi prisla len vcera a neviem odkial som mal vediet, ze je taka moznost... ked som sa na to pytal, tak vraj sa o tom vsade pisalo
2) Ak by som mal este nejake ine poistky, tak je tam nejaky vernostny bonus.
Ono je to aj tak vsetko taky oje*b... tahaju si nas ako za povrazky... skusaju kolko dame... a ked chce clovek odstupit, zrazu vedia vyrobit aj zlavu viac ako 100%... ale ked skonci to obdobie dokedy treba vypovedat zmluvu, tak uz im je to u prdele.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tých 6 týždňov pred nadobudnutím nového obdobia, to je hranica dokedy môžeš podať výpoveď. Sú toho plné noviny, správy aj internet. Každá poisťovňa núka novopríchodzím najvýhodnejšie zľavy. Čo z toho teda vyplýva? Že na nejaké vernostné bonusy sa treba s prepáčením vysrať, pretože na tých verných z vysoka serú aj poisťovne a najväčšie zľavy ponúkajú práve novopríchodzím poistencom. Preto treba každý rok, najneskôr 6 týždňov pred vypršaním zmluvy podať výpoveď. To však neznamená, že musíš odísť do inej poisťovne. Ja takto fungujem v Komunálnej už tretí rok. Tento rok som dostal prísľub, že ak ostanem, cena poistky ostane +- na minuloročnej úrovni. Tak uvidím, ešte mi výmer nedošiel, ale ak so mnou vypečú, tak nabudúce mením poisťovňu a nie som sám.
-
POiNTER
No to viem, ze dovtedy bolo mozne podat vypoved... ale nevedel som ze su vtedy nejake specialne zlavy. Ono je to pekne nefer, ze tie vymery ti pridu az neskor... preco to neposielaju v case ked si clovek este moze rozmysliet, ci ostat alebo prejst. ?
... ja mam starosti dost, nemam cas sledovat taketo veci.... najme ked tam som uz 2roky, tak som nepredpokladal ze sa budu takto spravat... ale budem si to pamtat ... 
-
lado
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Okt 2006, 20:15
Caute pripojim sa kteme aj ja minuli rok som mal poistku prilis vysoku v kooperetive mi dali 6400Sk no tak som dal vypoved a prave dnes mi volali z kooperativi ze ci nechcem znovu snimi uzavriet zmluvu navrhla mi 3290Sk.Myslim si ze to je velmi dobra cena a tak som poistil
Opel astra j 1.7 81kw 2012
Opel vectra 1.6 16V 74kw Ex
Opel vectra 1.6 16V 74kw Ex
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
To je vééééľmi dobrá cena.lado napísal:Caute pripojim sa kteme aj ja minuli rok som mal poistku prilis vysoku v kooperetive mi dali 6400Sk no tak som dal vypoved a prave dnes mi volali z kooperativi ze ci nechcem znovu snimi uzavriet zmluvu navrhla mi 3290Sk.Myslim si ze to je velmi dobra cena a tak som poistil
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
caute .. mam poistku uzatvorenu na technicky rok 2007, pretoze platnost mam do 30.11..kedze som nestihol vypovedat zmluvu a vymer na dalsi rok prisiel 9000,- bol som sa informovat a pokusit sa na cene dohodnut ..v kooperative my vysli v ustrety a poistili mi to za rovnaku cenu ako minuly rok..teda 5500,-..treba sa dohodnut, pretoze cennikove ceny niesu konecne a da sa velmi vela zlavit ..snazia sa z vas vymamit co najviac, ale vy sa nedajte ..BOJUJTE !!!!!!
..alebo to rieste ako macil ..6tyzdnov pred skoncenim vypovedat zmluvu..potom mate volnost a mozte si povedat kde a za aku cenu..ja som to toho roku nestihol ale nastastie mi to vyslo.. 8)..inak v cene PZP koperativa je zahrnuta posadka a zivel..
-
iurai
presne ako pises. agent Ti moze dat zlavu, tak Ti ju da, aby si nesiel k inemu agentovi alebo ku konkurencii :-) a budes si mysliet - toto je moj mily agentB@rt0 napísal:caute .. mam poistku uzatvorenu na technicky rok 2007, pretoze platnost mam do 30.11..kedze som nestihol vypovedat zmluvu a vymer na dalsi rok prisiel 9000,- bol som sa informovat a pokusit sa na cene dohodnut ..v kooperative my vysli v ustrety a poistili mi to za rovnaku cenu ako minuly rok..teda 5500,-..treba sa dohodnut, pretoze cennikove ceny niesu konecne a da sa velmi vela zlavit ..snazia sa z vas vymamit co najviac, ale vy sa nedajte ..BOJUJTE !!!!!!..alebo to rieste ako macil ..6tyzdnov pred skoncenim vypovedat zmluvu..potom mate volnost a mozte si povedat kde a za aku cenu..ja som to toho roku nestihol ale nastastie mi to vyslo.. 8)..inak v cene PZP koperativa je zahrnuta posadka a zivel..
poistovna posiela nezlavnene vymery ludom, ktori kvoli 2000 korunam nezdvihnu zadok a nejdu pol dna cosi vybavovat.
a ak sa Vam cena nepaci, vypoved poslite uz teraz, 11 mesiacom pred terminom, lebo potom to zase zmeskate
ked sa slovensky trh ustali, tak priestor pre individualne zlavy sa podla mna podstatne zmensi. bude zavisiet na beznehodovosti, aute, vodicovi, rocnych kilometroch a pod. a zakladna poistka bude okolo 30000 rocne, takze si chrante bezskodovost
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ja idem dat vypoved uz v januari ...a pekne si to necham potvrdit kopiu o prevzati vypovede priamo v poistovni ...lebo do septembra to budu schopni aj niekde stratit :!: :evil:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
iurai
este sem kopirujem jeden cudzi nazor:
kto ma rozum, potelefonuje a pobeha si rozne poistovne a ich roznych pracovnikov, kedy mu da kazdy inu cenu a postupne moze ist cena dole (ale inde mi ponukli tolko, dorovnate a s trochou blafovania ide cena stale dole) pokojne az o 30% oproti tym nezmyslom na weboch, staci si zistit aku proviziu maju jednotlivi pracovnici spisujuci zmluvy a ake mimoriadne zlavy maju este neoficialne poistovne, realne ceny oproti smiesnym kalkulackam su minimalne o 25% nizsie
kto ma rozum, potelefonuje a pobeha si rozne poistovne a ich roznych pracovnikov, kedy mu da kazdy inu cenu a postupne moze ist cena dole (ale inde mi ponukli tolko, dorovnate a s trochou blafovania ide cena stale dole) pokojne az o 30% oproti tym nezmyslom na weboch, staci si zistit aku proviziu maju jednotlivi pracovnici spisujuci zmluvy a ake mimoriadne zlavy maju este neoficialne poistovne, realne ceny oproti smiesnym kalkulackam su minimalne o 25% nizsie
-
iurai