Nitrianske Mini stretko
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Re: Nitrianske Mini stretko
Link zly, nik nema?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Júl 2012, 00:06
- Auto: Vectra B
Ahojte Opláci,
napadlo ma v piatok voľno, čo mám aj ja konečne(čo som nemal mať), že neplánujete nejaké mini stretko uskutočniť. Ak by sa konalo nikde v okolí TT, TN, PN, NZ, NR, ZM, LV, PE, BN, SA, GA, PD,TR, ZC, ZH by som došiel. A rád pokecal s ľuďmi, čo sú zanietený pre blesk v znaku.
napadlo ma v piatok voľno, čo mám aj ja konečne(čo som nemal mať), že neplánujete nejaké mini stretko uskutočniť. Ak by sa konalo nikde v okolí TT, TN, PN, NZ, NR, ZM, LV, PE, BN, SA, GA, PD,TR, ZC, ZH by som došiel. A rád pokecal s ľuďmi, čo sú zanietený pre blesk v znaku.
opel kadett E 1,6D ex, opel vectra B 1,6 16V, opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW po FL
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 16:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Wiki som z PE zriešme niečo
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
Ale rychle lebo tady zdechnu!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
-
- Pravidelný užívateľ
Sorrač,
niečo mi do toho došlo a až teraz som sa dostal k PC. Ale aspoň som zistil, že na rýchlo tu asi nič nespichneme v počte aspoň 5-10 ľudkov
niečo mi do toho došlo a až teraz som sa dostal k PC. Ale aspoň som zistil, že na rýchlo tu asi nič nespichneme v počte aspoň 5-10 ľudkov
opel kadett E 1,6D ex, opel vectra B 1,6 16V, opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW po FL
-
- Strieborný užívateľ
čo tak dneska ? budem v okolí TO
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
-
- Pravidelný užívateľ
Ako to tak vidím mne sa bude sa bude dať, asi tak len Nedele popoludní
Predbežne:
A ako, tak na to pozerám, táto nebude nejak pekná, myslím počasie. I keď niekde v okolí by nebolo zlé stretko aspoň 3,4,5 ľudí
Ale vedel by som tak na 15,00hod. tam byť a ak neskôr tak pohoda.
Napr.:
Kebab Topoľčianky = parkovisko a tak motokárová hala....
PE = tiež sa dá stretnúť, moto hala je aj tam
Kostrín= posedeníčko
Duchonka = ......
Babica (bojná) minizoo ...
Radošina, Nitra, Bánovce n/bebravou, kde čo ......... hlavne, kde môžem so psíkom
Proste hoc ktorá benzínka: kafé, ciga, pokec a potom sa uvidí
To ma iba tak na rýchlo napadlo teraz
Predbežne:
A ako, tak na to pozerám, táto nebude nejak pekná, myslím počasie. I keď niekde v okolí by nebolo zlé stretko aspoň 3,4,5 ľudí
Ale vedel by som tak na 15,00hod. tam byť a ak neskôr tak pohoda.
Napr.:
Kebab Topoľčianky = parkovisko a tak motokárová hala....
PE = tiež sa dá stretnúť, moto hala je aj tam
Kostrín= posedeníčko
Duchonka = ......
Babica (bojná) minizoo ...
Radošina, Nitra, Bánovce n/bebravou, kde čo ......... hlavne, kde môžem so psíkom
Proste hoc ktorá benzínka: kafé, ciga, pokec a potom sa uvidí
To ma iba tak na rýchlo napadlo teraz
-
- Strieborný užívateľ
mne by tie TO sedeli našiel by sa niekto ešte okrem nás dvoch ?