Viedeň alebo Linz, no ten je ďaleko
:roll:
Ako ja by som šiel, mne to problém nerobí
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Toto vidim ako velmi dobry napad, kedze Vieden nepoznam a neviem, kde a ako a chcel by som tam na vianocne trhy ist, ale uz som velakrat cital, ze sa oplati ist radsej autobusom, ako platit niekde parkovne a nie lacne, alebo radsej zaparkovat niekde nie v centre mesta a do centra ist metrom.Skoldo napísal:Inak mozme dat trip na vianocne trhy do Viedne

vitaminxxl napísal:Na leto mam v plane ten road trip, co som tu spominal.. ale do leta sa toho moze tolko pobabrat, ze to vobec nie je iste... Ja by som mal ist 8.12 do tej Viedne, takze keby isiel dakto nahodou v ten cas, nepohnevam sa

vitaminxxl napísal:Zatial to nemam na beton potvrdene, ze pojdem. Pravdepodobnost je vsak velmi vysoka. Z KE by som odchadzal okolo 5:00 rano a cestou by sme nabrali este kamaratku, ktora byva v podstate po ceste... Neviem presny cas, kedy budem v BA, ale ja sa tam zastavim tak ci tak na dajaku pizzu, kde chodim stale, ked idem autom cez/do BA (je to myslim vo vrakuni), takze tam by sme dali stretko a potom na zamocek a dalej do viedne, kde som parkoval minule..
Bolo to pri metro zastavke Leopoldau a dalej planujeme ist len metrom
Ked budem mat aspon na 97% iste, ze ti ludia pojdu, tak to hned nahodim ako stretavku/zraz tu na forum