ZV -BB cez Sliac, to by slo, dobra cesta , ale medzi ZH - ZV nejdem ani za toho oneho po vedlajsej ceste
opel zraz prievidza a okolie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ZH - BB 
ZV -BB cez Sliac, to by slo, dobra cesta , ale medzi ZH - ZV nejdem ani za toho oneho po vedlajsej ceste
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
alebo druha moznost :
PD - Sturec - Harmanec - BB :twisted: o 10 km dlhsia ale zabavnejsia cesta
PD - Sturec - Harmanec - BB :twisted: o 10 km dlhsia ale zabavnejsia cesta
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
- mirda2908
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2010, 22:23
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Matrix neviem este presne,buď pôjdem pozrieť v piatok okolo obeda alebo v sobotu ráno.Ma mi prist otco s talianska a musím mu vymeniť vsetky kotúče na astre lebo v nedeľu hneď odchádza ale vo štvrtok alebo aj zajtra kedy budeš môcť sa môžme stretnúť a dohodneme sa a môžme ísť spolu bývam pri jantári
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 10:55
- Auto: Astra G
stretko
No dnes mi to asi nevyda ale zajtra by sme al mohli. Nebol si nahodou v korze v pd teraz o 15:40. Sa mi zda ze som videl tvoj voz pred korzom.
Astra G 1,7dTi 3dv. (2001)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 10:55
- Auto: Astra G
stretko
Jaaaj tak to bol niektk iny. Tmavomodra astra s cz SPZ. No ja by som mohol napriklad okolo pol siestej. Mozme ist aj do korza na caffe.
Astra G 1,7dTi 3dv. (2001)
- Rasto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Vo štvrtok by som mohol aj ja. Dnešok som si neskoro všimol, bol som od včera obeda do dnes doobeda v práci.
Miro ak by si prišiel vo štvrtok aj Ty, tak môžme mrnúť na tie budíky čo si chcel.
Miro ak by si prišiel vo štvrtok aj Ty, tak môžme mrnúť na tie budíky čo si chcel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL