Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Chlapi. Ja viem ,že na inzeráty je iné vlákno,ale chcem sa spýtať. Nemá nikto z vás ,čo idú do Bešenky, vnútorné plastové kľučky otvárania dverí na Corsu B a ľavé sťahovanie okna ? 3-dverák.
Dosť súrne by som to potreboval pre švagrinú.
Ak by sa niečo našlo. Doneste.Zaplatím.
Ďakujem za pochopenie.
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6 MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6 Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi Pikachu - Opel Tigra A 1.4 Slivka - Opel Corsa B 1.0 Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v Orangina - Opel Corsa C 1.2 Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6 Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v Zalozak - Opel Meriva A 1.4
tomi1583 napísal: sakris a to BB vsetci z dola obchadzaju?? hmmm asi pojdem sam ako kolona (potiahnem dake anglicaky za sebou)
Bez stresu.
Písal som že o 10:00 odchádzam od Zlatých Moraviec.
Káždý kto sa chce cestou pridať, nech mi zavolá na 0949202326.
Môžeme sa stretnúť ďalej za BB už na konci je slovnaft benzinka./štvorprúdová cesta/
parada volame si
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
vikieso napísal:tak ja na koniec asi nikam nejdem auto strajkuje
To nemyslis vazne.. a co sa deje?? co ti nejde?? o v najhorsom ta niekto dotiahne... no nie chalani??
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6 MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6 Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi Pikachu - Opel Tigra A 1.4 Slivka - Opel Corsa B 1.0 Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v Orangina - Opel Corsa C 1.2 Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6 Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v Zalozak - Opel Meriva A 1.4
To nemyslis vazne.. a co sa deje?? co ti nejde?? o v najhorsom ta niekto dotiahne... no nie chalani??
vies ked niekomu hrabe a potom roby žaluď a popritom roztrha uz druhu prevodovku co na to povedat v 110km/h na 5cm vrstve snehu na dialnici sa tocit asi 6 krat okolo osi a potom roli tak je to super ale zijem zase
pozeram pocasie - dazd dazd .... a zevraj az + 12 .
vykieso - tento rok ta tahaju zo zrazov - sak potiahneme
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
vies ked niekomu hrabe a potom roby "somárik" a popritom roztrha uz druhu prevodovku co na to povedat v 110km/h na 5cm vrstve snehu na dialnici sa tocit asi 6 krat okolo osi a potom roli tak je to super ale zijem zase
no nejako som to asi zle pochopil, ale hadam si nerozbil auto..
auto nie ale skus sa pola vyhrabat na cestu a nerozbit nic na aute ja som zase rozbil prevodovku trocha ale co uz zhanam novu ale to uz do zrazu nestihnem asi
vikieso napísal:auto nie ale skus sa pola vyhrabat na cestu a nerozbit nic na aute ja som zase rozbil prevodovku trocha ale co uz zhanam novu ale to uz do zrazu nestihnem asi
hmm.. no pekne teda sa ti zadarilo
chausj napísal:kto teda ide zo zapadu? volal som s Risnom a sme sa zatial zhodli ze v sobotu 0 9.30 na pumpe SHELL v smere z Trnavy do Piestan...co vy na to?
chausj napísal:kto teda ide zo zapadu? volal som s Risnom a sme sa zatial zhodli ze v sobotu 0 9.30 na pumpe SHELL v smere z Trnavy do Piestan...co vy na to?
Asi myslis Cervenik ?!
presne taaaak
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Asi myslis Cervenik ?!
presne taaaak
Pridám sa na Odpočivadle Hrádok!!!!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel