Kamaráti
Moderátor: macil
-
wolf117
-
wolf117
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
NA TIGRU kasli - stale sa kazia, nevedia to opravovat sak pokukaj po ich forewolf117 napísal:najprv som si ju chcel nechat.....mam s nou vela zažitkov heh :roll: ale ostanem stale s oplom...mam zaujem o opel tigru
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
wolf117
-
wolf117
-
wolf117
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Kimi caf, az teraz vecer ma napadlo, ze ked som na teba maval skakal ti pred autom , ze si ma radsej nevidel
No to vies - piatok a moje pracovne oblecenie po celom tyzdni :oops:
- sak si zdrhal rychlo prec aby ta radsej nikto nespoznal 
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... ty kokso ja som naučený že si vždy upravený a v civile a zrazu na námestí chlapík ktorý sa na teba podobá mi máva a stojí pred automBruno napísal:Kimi caf, az teraz vecer ma napadlo, ze ked som na teba maval skakal ti pred autom , ze si ma radsej nevidelNo to vies - piatok a moje pracovne oblecenie po celom tyzdni :oops:
- sak si zdrhal rychlo prec aby ta radsej nikto nespoznal
Teraz vážne, no nečakal som že sa mi objavíš rovno pred čumákom našej babičky ale neutekal som preto že by som sa hanbil že sa rozprávam s kamarátom v monterkach, to ma poznáš, ale ešte som nespal a večer o 21 ,00 hod. som šiel do práce ... už aby moja polovička mala tú kartičku v ruke a som za vodou, môže si behať kolko chce a kam chce ak jej to peňaženka dovolí...
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Trosku bola priatelka nespokojna z tou dierou co vznikne pri sklopeni sedacky v strede v tom zlome. Preto doporucujem nosit maly vankusik a je to OK 8)wolf117 napísal:to mirrco: tak mozme sa pravdaze aj dohodnut ......
aaa naco len zadna sedacka?? ja sa rad roztahujem tak som sklopil sedadla xD ...len s tym koleckom tocit aby sa sklopilo sedadlo zabera vela casu ked je taka chvila![]()
A co uz si ju predal?Co by stalo to splynenie? Kupil somsi nove sviecky BOSCH 4+ nieco ako klasicka sviecka len to ma 4 tie nozicky co iskria.
pisali na nich ze sa na nich lahko startuje aj v slinych mrazoch..mohol by som ich pouzit aj n plyn?Lebo osm pocul ze na to treba specialne sviecky ale podla mna je to jedno, staci nech to zapali no nie?
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa

-
wolf117
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
No ono t am je taky broblem zo startovanim, hlavne v zime:wolf117 napísal:este som nepredal......mam sa ist pozriet do trnavy na druhy opel co chcem vziat ale dajako ešte nevyšiel čas......aaa sviečky to maš uplne jedno....ja to robim tak že naštartujem na benzin a vtedy prepnem na plyn....hned to chyti.....
Plyn je v nadobe pod tlakom, pridavanim v roznom pomere propanu a butanu sa meni bod skvapalnenia plynu, napr cisty propan ma -0.6 st.celzia a butan -46.
V lete sa dava viac propanu aby nebola nadoba pod velkym tlakom a vsak natankovany letny plyn moze znefungcnit jazdenie v zime.
Zasa natankovany zimny plyn kde je vela -46st.celzia butanu sposobi velky tlak v nadrzi...
podstata je ze ked mas plyn pod tlakom a vstrekuje sa cez vsteky tak sa ochladzuje. teda ak by si prethol hadicu tak sa to ani neda zapalit lebo to zmrzne. skus hodit zapalovac do ohna a vobec to nebuche(teda buchne to len tim tlakom ale ziadny tepelny vybuch nenastane), ale az potom ked sa trosku oteply a zmiesa zo vzduchom.
A tak ked nastartujes mal by si pockatpokial sa zohreje motor aspon na 50st.
Tu sa da o tom docitat vela :"http://www.autogas.sk/"
Ja by som mal zaujem len o nadrz(ak je neviditelna) a spynovac(regulator tlaku a ohrev plynu)
Pouzil by som povodne vstreky a RJ iba by sa to prepinalo ventilmi,kedeze plyn ma rovnaku energiu a dokonca vyssie oktanove cislo mal by som tak dosiahnut rovnaky vykon.
Niektory ludia zapeklito tvrdia ze pri jazde na plyn je nizsi vykon, je to sposobene tym ze do auta ktore ma 4bod vstrek daju plyn s technologio "difuzor"(v podstate karburator) alebo len 1bod vstrek-drahsie este drahsie je 4bod vstreky.Ale ten vykon je tam fakt rovnaky aj je to dobre nastavene a je pouzity dobry splynovac (no logicky musi byt rovnaky) Pozri tu stranku. Kedze energia plynu je urcena na vahu voci benzinu je tam rozdiel asi 10%vahy na liter teda pri jazde na plyn bude spotreba aj o tolko vacsia(zalezi o od technologie) Na tej stranke su tam rozne ceny podla toho ako si clovek vyberie.Najlespie je vzdy kupit to lepsie.
Ja osobne by som radsej kupil benzinove auto ako dieslove a dolozil si na plyn.
Chel by som velmi jazdit na plyn ale ta prestavba je dost draha.
poto mzase ked uz nebudem studovat a budem mat na tu prestavbu bude mi to na nic
Inac o Oploch na plyn by sa mohlo otvorit nove vlakno a kazdy by napisal aku ma technologiu a ake ma z toho picity
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa

- Bruno
- Opelclub VIP člen

aha co je na predaj :?
http://opel-ascona.autobazar.eu/13-id651917.html
no kebyze ma aspon vpredu elektricke okna a ma povodny motor 2,0 GTi a cenu tak o 50% mensiu
tak nevaham
http://opel-ascona.autobazar.eu/13-id651917.html
no kebyze ma aspon vpredu elektricke okna a ma povodny motor 2,0 GTi a cenu tak o 50% mensiu
-
azmodan
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Azmodan ani nevrav - uz 2 tyzdne surfujem po nete a pozeram po nejakom auticku a presne takyto kadet sa mi zapacil. Ale musi to byt 3dverovy a stou digitalnou pristrojovkou a samozrejme 150 koni :twisted: Lenze sa bojim toho stavu - kto mal take auto tak rozmysla presne ako ty : vikendove blaznenie , to je to iste ako Golf 2 GTi alebo Golf 3 WR6 - tzv. veverica :roll: