caute, mate niekto skusenosti s vymenou palivoveho filtra u dieslov?
nejak som to tu nenasiel a v "jak na to" pisu ze treba nejaku pumpicku na odvzdusnenie inak sa moze zadriet vstrekovacie cerpadlo ci nieco podobne.
Ako to vymenit doma?
vymena naftovy/palivovy filter
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Rolcsi
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Jan 2011, 13:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
vymena naftovy/palivovy filter
Opel Vectra C 02 2.2dti konecne vysnivana
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
Re: vymena naftovy/palivovy filter
tato tema tu uz bola skus hladat
mne to menil kamarat. odkrutit srob na obale pal. filtra. vytiahnut vlozku hned tam nasadit novu, zaliat naftou az po okraj, vymenit gumicky su dve a potom zakrutit a startovat.
mozno mam typ ako sa nam to vzdy podarilo najlepsie kedze mi menil filter asi 5x.
ked bol motor uplne studeny prisiel som k nemu asi 200m od domu, vymenil mi filter potom som hned nastartoval a jemne pridal plyn aby otacky boli asi 1500.
a auto vzdy naskocilo ako keby sa nemenilo nic.
ale ak motor bol uplne zohriaty vymenil mi filter tak som to nastartoval asi 3-5sekund isiel a potom zhasol tak som tocil a na druhy alebo treti krat som nastartoval.
neviem ci to bola nahoda ale 2x vymena za tepla a auto zdochlo a za studena asi 3x a nic sa nestalo.
mne to menil kamarat. odkrutit srob na obale pal. filtra. vytiahnut vlozku hned tam nasadit novu, zaliat naftou az po okraj, vymenit gumicky su dve a potom zakrutit a startovat.
mozno mam typ ako sa nam to vzdy podarilo najlepsie kedze mi menil filter asi 5x.
ked bol motor uplne studeny prisiel som k nemu asi 200m od domu, vymenil mi filter potom som hned nastartoval a jemne pridal plyn aby otacky boli asi 1500.
a auto vzdy naskocilo ako keby sa nemenilo nic.
ale ak motor bol uplne zohriaty vymenil mi filter tak som to nastartoval asi 3-5sekund isiel a potom zhasol tak som tocil a na druhy alebo treti krat som nastartoval.
neviem ci to bola nahoda ale 2x vymena za tepla a auto zdochlo a za studena asi 3x a nic sa nestalo.
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Rolcsi
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Jan 2011, 13:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
hladal som ale ta tema tu len bola alebo je na benzin nenasiel som na naftu ...
diki za rady a este ze vodu odtial kde vypustim?
a mas tiez 2.2dti? lebo tusim 1.9 a 3l odvzdusnuju same
diki za rady a este ze vodu odtial kde vypustim?
a mas tiez 2.2dti? lebo tusim 1.9 a 3l odvzdusnuju same
Opel Vectra C 02 2.2dti konecne vysnivana
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
neviem asi 2.2 Dti nema vypustaci srob ako maju ine motory na vodu. ja som menil pravidelne filter na 2.2DTi a s autom nebol nikdy problem ani pri startoch pod -25. benzinaky mohli zavidiet a ine dizle kadejake pazvuky ale startovalo to hrozne.
a teraz kto vie ci uz suseda filter od vtedy vymenila ako ma to auto
a teraz kto vie ci uz suseda filter od vtedy vymenila ako ma to auto
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex